Rozhodnutí přišlo nečekaně: zveřejnit příspěvek na sociálních sítích. Nahrajte fotografie, napište jasný text. Naděje je malá, ale co když?!

Pravidlo vícenásobného sdílení skutečně existuje a opravdu funguje. Po chvíli zazvonil v útulku telefon. Volající se označil za farmáře. Jeho farma se nacházela v slušné vzdálenosti od sirotčince a volání bylo provedeno spíše proto, aby si vyčistil svědomí.

Závěrem je toto: přímo z farmy před třemi lety zmizelo majitelovo oblíbené štěně. Jak se voda potopila. Bylo hledáno jeho jméno, ale výsledky byly nulové. Muž chvíli prohlížel reklamy a fotografie psů v útulcích, a pak se ztrátou vzdal. Roscoe vypadá jako chybějící štěně, ale … stěží je to on.

Zemědělec byl pozván k návštěvě útulku. A nyní doporučujeme vnímavým čtenářům, aby si pořídili kapesníky. Muž šel k voliéře, dělníci otevřeli dveře … Zdálo se, že se pes zachvěl, natáhl se a chamtivě čichal vzduch.

První reakcí je strach a nedůvěra. Podezření však brzy ustoupilo skutečné radosti. A pak se stalo to, co se stalo – Roscoe, která vypila spoustu strádání, se rozplakala. Jeho pán také ronil slzy. Šťastný konec, šťastné setkání po letech.

Ano, a Roscoe nebyl Roscoe – jeho skutečná přezdívka Rant (Runt, v překladu „Shorty“). Rovněž byla vysvětlena izolace psa – jednoduše zůstal věrný svému pánovi. Věděli, že jednoho dne se dveře otevřou a on přijde. Tak se to stalo šťastnou náhodou!

Ponurá a nepřátelská Roscoe-Rantová se jako jediná za poslední tři roky nechala pohladit a obejmout. A to se podařilo jen milujícímu majiteli a nikomu jinému.

Zdroj:themood.site