Jednou zkoumal dvacetiletého mladíka, kterého zasáhl blesk. V čepici měl díru. Má zuhelnatělé vlasy na dvaceticentimetrové části hlavy. Srst měl také na břiše a na vnitřní straně stehen. To se týká vstupních a výstupních míst úderu blesku.

Rodiny vyslyšených mnohokrát vyvinuly tlak na patologa, aby prozradil, jak jejich známý zemřel. Často litují, že byli zvědaví.

Melins byl dotázán na nejhorší smrt, jakou kdy zažil. Byl to muž, který spadl do stoky, kde teplota dosahovala 150 stupňů Celsia.

„Na pitevním stole ležel muž, který vařil jako humr. Vnější vrstva kůže je zcela oddělena. Končetiny jsou pokrčené, protože teplo způsobuje stažení dlouhých svalů a muž je v boxerské pozici. Je také těžké si představit bolesti, které mohl zažít. Bezprostřední příčinou smrti bylo utonutí. Průdušnice je oteklá vlivem vysokých teplot. Měl bolesti a nemohl ani křičet o pomoc.“

Doktor Melinek nám říká, že patologie není pro každého. Šťastní lidé s dobře organizovaným a úspěšným soukromým životem jsou nejlepší.

„Abyste čelili smrti každý den, musíte milovat život.“

Co myslíš? Napište své komentáře do komentářů!

Zdroj:novitet.info