Nezapomenutelné setkání

Pár se pak vydal domů, ale na Alana nemohli zapomenout. Byla zranitelná, hubená a osamělá. Do Vánoc zbývaly jen 2 dny, a tak se ho vydali hledat.

Po dvou hodinách pátrání se jim ho podařilo vystopovat na základě toho, co Alan předtím řekl o táboře, kde žije. I když se zpočátku zdráhal přijmout pomoc, nakonec s nimi odjel do nemocnice.

Pak se stalo to, co nikdo nečekal. Bylo jasné, že Alan není v dobré kondici, ale ukázalo se, že ho od smrti moc nedělí. Byl silně podvyživený, dehydratovaný a předtím prodělal infarkt.

Řada úžasných objevů zde nekončí…

Ukáže se, že Alanova rodina žije v Indianě. On a jeho sestra měli hrozné dětství, zabili svou matku. Přestože její sestra byla stále naživu, nevěděla, zda její bratr ještě žije.

„Hledám od roku 1990, ale nikam jsem se nedostal. Nikdy jsem si nemyslel, že někdy uslyším od svého bratra.“ Řekla Alanova sestra Julie.

S pomocí manželů Blackbird si Alan mohl po 40 letech promluvit se svou sestrou ještě před Vánoci. Julie se nemohla dočkat, až svého bratra znovu uvidí.

Stephanie a Al navíc spustili kampaň GoFundMe pro Alana, která zatím získala více než 3 800 $. Zdá se, že se věci začínají obracet k muži, který již ztratil veškerou naději.

Zdroj:Femina.hu