A zde je správná odpověď:

Podařilo se vám najít všech sedm tváří? Blahopřeji, kromě toho, že vaše mysl funguje perfektně, můžete být také nazváni velmi ohleduplným člověkem.
Zajímavé o podvědomí
Shromáždili jsme pro vás několik zajímavých faktů o lidském podvědomí, které vás překvapí. Nejdříve ale pojďme zjistit, co je podvědomí.
Podvědomí (nebo bezvědomí) je množství různých mentálních procesů naší mysli, nad nimiž je kontrola vědomí bezmocná.
Souhlasíte, jen jedna myšlenka, že nemůžeme vždy ovládat všechny procesy, které se odehrávají v naší hlavě, je děsivá. Ale nebojte se, to je všechno zcela přirozené. Zde je jen několik faktů, které vás ohromí:

1. Podvědomí mluví s člověkem prostřednictvím svých snů
Má se za to, že sny člověka jsou přímým odrazem práce jeho podvědomí. Zpravidla nevíme, jak rozpoznat smysl našich snů, protože nerozumíme jazyku nevědomí.Švýcarský psychiatr Carl Jung argumentoval, že nevědomý život v našich snech je stejně důležitý jako vědomý život v realitě, ve které žijeme.


2. Podvědomí je zodpovědné za téměř všechny naše životy
Přesněji řečeno, podvědomí ovládá 95 procent různých procesů lidského života.Nejprve se to týká našeho těla. Jaké pohyby děláme, je řízeno naším podvědomím. Máváme rukama, pohybujeme nohama, otáčíme hlavou, aniž bychom si mysleli, že jsme za všechno vděčni bezvědomí.


3. Podvědomí nikdy nespí
Myslíte si, že spánek také spí vaše podvědomí? Mýlíte se, nikdy nespí a je vždy v pohotovosti. A nezáleží na tom, jak zdravě spíte, vaše podvědomá mysl aktivně pracuje, sleduje četné procesy vnitřních orgánů i vaše slyšení.
Je pozoruhodné, že odborníci říkají, že náš mozek během spánku nevnímá informace a nezapisuje je do podkortexu mozku.


4. Podvědomí přímo souvisí s vašimi zvyky
Habit je druhá příroda. Věděli jste však, že tyto velmi zvyky „sedí“ někde v oblasti vašeho podvědomí.

Proto děláme obvyklé věci, aniž bychom trávili čas přemýšlením o těchto akcích.
Účast mysli v tomto případě není nutná. To je samozřejmě dobré i špatné zároveň.


5. Podvědomá mysl rozumí mnoha věcem doslova

Toto vnímání některých okamžiků může doslova zahrát krutý vtip. Podvědomí člověka přímo souvisí s jeho obavami a strachem z něčeho. Z tohoto důvodu se bojíme hororových filmů a bojíme se, když sledujeme některé filmy (thrillery, hororové filmy).
A navzdory skutečnosti, že rozumíme naší mysli, jedná se pouze o nakreslené obrázky a vymyslet příběhy, naše podvědomí to všechno bere doslova a signalizuje nám potenciální nebezpečí.


6. Podvědomí je spojeno s přítomností
Někdy přemýšlíme o budoucnosti nebo si pamatujeme naši minulost. I přes to nám však naše podvědomí připomene pokaždé, když tady a teď žijeme. Musíme žít v přítomnosti, je to tato skutečnost, která člověku umožňuje zůstat zdravý a zdravý.


7. Podvědomí je postaveno na principu mikroprocesoru
Naše mysl je velmi složitý mechanismus. A podvědomí je ještě těžší vysvětlit. Díky podvědomí se naše mysl stává něčím úžasným, i když pro mnohé nepochopitelným.Podvědomá mysl je schopna se vypořádat s obrovským množstvím informací, v tomto ohledu silně připomíná jakýsi mikroprocesor, rostlina pro zpracování dat, která se zde hromadí v celých proudech.
Naše podvědomá mysl vnímá a zpracovává všechny signály přicházející z těla a potom je posílá přímo do mozku.


8. Podvědomí nepoužívá slova

Slova a fráze jsou pro naše podvědomí cizí. Podvědomí myslí na obrázky a obrázky. Existuje názor, že v našich snech si můžeme přečíst nějaký text, to je však nepravděpodobné. Podvědomí nám vysílá signály, zpravidla ve formě obrázku nebo obrázku, a ne ve formě slovní konstrukce, jak mnozí věří.


9. Podvědomí je poněkud primitivní
Naše podvědomá mysl neví, že už dávno přestáváme žít ve středověku. Neví, že je to dvacáté první století, a dlouho jsme lovili tygří zuby.
Podvědomí člověka pracuje na úrovni emocí. Zlobíme se, pláčeme, prožíváme strach a všechny tyto pocity fungují pro nás bez ohledu na okolnosti.


10. Podvědomá mysl se dokáže vypořádat s několika úkoly současně
Není žádným tajemstvím, že je pro člověka velmi obtížné ovládat několik myšlenek ve své hlavě současně. Ale naše podvědomí to dokáže bez problémů.
Stejně jako počítačové zařízení zvládne takové úkoly snadno. Jen si představte, jaký by byl váš život, kdyby vaše podvědomá mysl začala fungovat tak pomalu jako vaše mysl.

Zdroj:zerkalo.cc