Potřebuji nový účes

Izzy požádala svého otce o ostříhání, aby vypadala hezky. Otec si myslel, že to zvládne sám bez pomoci specialisty, a proto se rozhodl, že vezme nůžky do ruky a Izzy ostříhá. Dal se tedy do díla. Jakmile byl u konce a dívka se podívala do zrcadla, okamžitě se rozplakala. Účes byl učiněná

katastrofa. Chtěla být hezká, jenomže nekvalifikovaný otec nevěděl, jak to pořádně udělat. Selhal i při vázání copu. Dívka byla samozřejmě velmi smutná.

Odborná pomoc

Naštěstí si hned uvědomil, že její vzhled je pro ni opravdu důležitý. Rozhodl se proto, že zajde k odborníkovi, aby mu poradil. Shodou náhod pracoval otec na vysoké škole, kde se to odborníky jen hemžilo a vydal se kolegům stylistům a vizážistům. Kolegové ho naučili jako dělat účesy a jak docílit toho, aby jeho dcera byla se svou vizáží spokojená.

Hvězdou každé párty

Od té doby začal Greg zvládat veškeré problémy týkající se moderního vzhledu. Jeho dcera se tak stala velmi krásnou mladou dámou, jenž je obdivována široko daleko. Z toho důvodu se rozhodl, že založí na sociální síti stránku, na níž bude uvádět rady pro otce, kteří se starají o své dcery. Kanál má více než 150 tisíc odběratelů a je tak velmi populární. Greg je na sebe velmi hrdý, že se to dokázal naučit. Mnohem více je na něj hrdá jeho malá dcera, jež je nyní hvězdou každého večírku. A to vše díky svému šikovnému tatínkovi.

Pokračování na další straně