Přijal jsem, kdo jsem, a naučil se mít rád sám sebe. Uvědomil jsem si, že na světě je jen dvacet lidí, jako jsem já! Moje nemoc mě udělala výjimečnou!

katja99

Katja překvapila všechny, kteří ji potkali. Stávala se z ní sebevědomá mladá žena, plná radosti ze života a snů. Její největší cíl? Buď šťastný.

katja17

Když bylo Katji 21 let, šla znovu proti světu.

S Denisou se seznámila pro ni naprosto nečekaným způsobem – zavolal jí omylem! Začali mluvit a domluvili si schůzku. Brzy se do sebe zamilovali natolik, že se rozhodli vzít. Katja byla tak šťastná!

katja1

Pár brzy oznámil skvělou zprávu: žena byla těhotná! Někteří byli skeptičtí ohledně jejího rozhodnutí mít děti, ale pár věděl, že to bylo přesně to, co chtěla. O devět měsíců později Denis a Katja přivítali na svět krásného a zdravého chlapce.

cool 1

– Cítím se úžasně a jsem rád, že jsem dokázal čelit všem obtížím. Dnes jsem vdaná žena, která od osudu obdržela nádhernou cenu – můj krásný malý syn. Mohlo by to být lepší? Ptá se Katja. 

gosa1

Katjin příběh nám připomíná, že nikdy, bez ohledu na diagnózu lékařů, nikdy neztratíme víru a nebereme nám právo na štěstí.

Zdroj:newsner