Bude pro vás zajímavé mluvit, chodit pod měsíčním světlem, mít rád stejnou hudbu a dokonce se smát stejně, ale to nestačí. I když máte tolik společného, ​​není to žádná záruka, že budete kompatibilní .

Našimi životy projdou tři lásky – to je okamžik, kdy je předurčena objevit se ta pravá!

Než pochopíte podstatu skutečné kompatibility, musíte stále růst a růst. Mezitím prostě víte, co je skutečná přitažlivost, posedlost, vášeň. Ale to vše je příliš nestabilní, příliš nejisté . Lehký vánek stačí k rozptýlení lásky jako kouř.

Skutečná kompatibilita je něco, co si ani neumíte představit. Proto se pro nás třetí vztah stává takovým šokem.

Třetí láska však bývá nejtěžší. Proč? Za prvé, tyto vztahy se objevují v našem životě, když jsme se již smířili s tím, že je téměř nemožné najít v tomto krutém a podivném světě spřízněnou duši. Už jsme to vzdali. Smířil se s tím, že se to nikdy nestane.

A v tuto chvíli, kdy nic nečekáme a v nic nedoufáme, potkáváme člověka, se kterým si rozumíme . Zpočátku necítíte vášeň ani motýly v břiše, ale budujete vztah bez velkých nadějí a očekávání. A emoce se začínají rodit! Uvědomíte si, že jste potkali spřízněnou duši.

Stane se vám něco úžasného: konečně si uvědomíte, že láska není to, co jste vůbec hledali. Láska je to, co tvoříme a budujeme.

Najednou si uvědomíte, že všechny předchozí vztahy vám byly dány za jediným účelem – připravit vás na toto setkání. Naučte se milovat , sledovat, čekat, důvěřovat, nespěchat a nečekat, že vás vaše spřízněná duše zaujme na první pohled.

V tuto chvíli si uvědomíte, že jste konečně našli to, co jste hledali. Nyní můžete otevřít své srdce a mít ten pravý pocit lásky, o kterém jste snili.

I v tomto vztahu budou těžké a vypjaté chvíle , ale je důležité neočekávat, že partner vše vyřeší.

Jeho úkolem je prostě být vám nablízku , věřit vám, podporovat vás a milovat vás .

Nikdo tě neudělá šťastným, dokud to sám nebudeš chtít. A to je přesně to, co si můžete přát!