Kypřící prášek stojí jen pár centů, ale už babička mě učila, že pokud vím, kde všude ho mohu použít, vyvažuje ho zlatem. A je to tak, sama mám už dávno po padesátce a vždy mám doma bár balíčků navíc. Vím totiž, že jde o hotový zázrak, využijete ho doma iv zahradě.

S tímto vším mi pomohl

Pokud máte problém s mravenci na záhonu, nebo ve vašem bytě, nasypte před dveře, na záhon, nebo přímo na mraveniště prášek do pečiva. Za pár hodin máte po problému.

Pokud k němu přidáte  bazalku, skořici nebo majoránku , zbavíte se jich natrvalo.

Každý mi říká, že mám koupelnu jako novou!

A čistila jsem takto i dlažbu v předsíni,  tam se chodí i v zašpiněných botách a také to skvěle vyčistilo . Takže – namokřila jsem si kartáč se středně tvrdým vlasem a na spáry nasypala  prášek  do pečiva. Krouživým pohybem jsem vyčistila a nechala chvíli působit. Potom jsem vypláchnutém vodou, ve které jsem si  rozpustila sáček kyseliny citronové.  To je vše, spáry jako nové. Když s tím proběhnete i dlaždice, budou zářit jako nové!

Prášek do pečiva používám  i na vodní kámen ve WC  – nasypu, nechám působit přes noc a pak jen spláchnout a mám klid. Prášek do pečiva je můj věrný společník! 🙂

Pokračování na další straně