Dívka byla okamžitě hospitalizována, kde lékaři řekli, že má zlomený kyčel a dítě bylo vážně vyčerpáno. Dívka v tomto domě strávila sama minimálně týden.

Ukázalo se, že dívka se jmenovala Liza Verbitskaya, policie hledala její rodiče, ale bezvýsledně. Zmizely. Po nemocnici měla být dívka poslána do sirotčince, kde měla žít, dokud si ji někdo nechtěl adoptovat.

Když byla dívka převezena do nemocnice, Inna přišla do nemocnice za svým synem. Jednou zaslechla dítě plakat za zdí a šla ho uklidnit, takže se setkaly s Lisou a Inna se dozvěděla její příběh. Pak Inna začala dívce nosit plenky a hračky.

Žena měla 2 děti a nikdy v životě nepřemýšlela o adopci nikoho. Ale v den, kdy byla Lisa propuštěna, Inna řekla, že byla na dívku tak zvyklá, že bez ní nemohla žít. „Zeptal jsem se lékařů, kde mohu najít Lisu.“ A pak šla za ní “

O několik měsíců později byly všechny problémy s dokumenty vyřešeny a Inna přinesla dívku domů. Když jí byly 2 roky, nemohla normálně jíst, bála se hlasitých zvuků. O rok později dívka stále nemohla normálně chodit. Inna se rozhodla poslat dívku tančit v naději, že hudba pomůže dívce vyrovnat se s obtížemi, inspirovat ji a pomoci jí fyzicky se rozvíjet.

Fungovalo to. Díky tanci, péči a lásce k Inně se Lisa brzy stala velmi veselým dítětem. Když nastal čas poslat dívku do školy, nikdo si nedokázal představit, že tato konkrétní dívka byla jednou ponechána svými rodiči sama.

Vypadala jinak než ostatní děti, takže přitahovala pozornost. Někteří ji škádlili ve škole a říkali „cikán“ nebo „čokoláda“. Ale Lisa byla velmi slunečné dítě a brzy si ji všichni zamilovali. „Nestydí se za sebe,“ řekla Inna. „Když byla malá, řekl jsem jí, že mnozí se na ni budou dívat se zájmem – ale nevěnuješ jim pozornost.“

Ve věku 12 let dívka vyhrála mnoho soutěží, je velmi talentovaná a byla dokonce pozvána k práci jako modelka.

Krátce nato Lisa zvítězila v další soutěži a stala se známou jako „Nejkrásnější dívka na venkově“, a najednou tu byla biologická matka, která před 11 lety nechala svou dceru zemřít hladem. Našla Lisu a začala mluvit o svém přirozeném právu vidět dítě. Samozřejmě ji odmítli, nedokázala ani vysvětlit, proč před 11 lety nechala dítě na pokoji a odešla. Byla zbavena všech práv na dítě.

Nyní se Lisa rozhodne, zda chce někdy vidět svou biologickou matku nebo ne.

Zdroj:buratinsburger.ru