Boris ale není v životě zvyklý ustupovat, a tak nejednou oslovil ženu s tímto návrhem. A pokaždé jsem slyšel pevné odmítnutí!

Z neschopnosti dosáhnout v Borisovi svého cíle vše vřelo, v duši mu rostl vztek a nenávist k bližnímu. Navíc sousedův pes začal v noci vyjet přímo pod okny ložnice. Kdykoli zaslechl toto kvílení, Borise zachvátila skutečná hrůza. A ráno slyšel zpěv nenáviděné sousedky. Brzy mu došla trpělivost a rozhodl se uchýlit k extrémním opatřením. Řešení problémů tímto způsobem pro něj nebylo poprvé!

Boris o svém sousedovi nic nevěděl, jen si všiml, že k ní často jezdila auta, a mezi jejími hosty bylo mnoho slušných lidí. Ale neměl žádnou zvláštní touhu se tím trápit. A proto jednoho dne pozval své důvěryhodné přátele, bratry, kteří mu nejednou „vyčistili“ nepohodlné lidi. Jeho plán byl následující: otrávit psa, uškrtit souseda, zapálit dům. Všechno mělo vypadat jako nehoda.

Sám Boris na tuto dobu obvykle jezdil na dovolenou s rodinou na alibi. Byl přesvědčen, že jeho přátelé udělají všechno správně. Proto jsem se i tentokrát klidně postříkal v zámořských mořích a oceánech.

Když se Boris vrátil domů, první věc, kterou Boris viděl, byl dům souseda, bezpečný a zdravý, a černý pes sedící poblíž brány. Muž vstoupil na dvůr svého domu. Do nosu mě udeřil těžký páchnoucí zápach. Okamžitě začal hledat zdroj tohoto strašného smradu. Najednou jsem v křoví viděl známé bundy a kalhoty. Jeho kamarádi leželi tváří dolů, byli mrtví. Boris byl ohromen tím, co viděl. Nezbylo mu nic jiného, ​​než zavolat policii.

V jeho domě byly nainstalovány bezpečnostní kamery. Kontrola záznamů z kamer ukázala, že se v noci jejich smrti s jeho kamarády dělo něco neuvěřitelného. Přelezli plot a začali se šíleně řítit po dvoře, jako by před někým utíkali. Ale jen tito dva byli zaznamenáni na kamery. Muži běželi, mávali rukama, házeli na někoho kameny a klacky. Poté zmizeli, s největší pravděpodobností se schovali v zahradě. Pitva odhalila, že příčinou jejich smrti bylo zlomené srdce. 

Všechno, co se stalo, bylo těžké vysvětlit. Boris ztratil spánek. Jednou, v jednu z těchto bezesných nocí, šel k oknu. Byl úplněk, ale pes kupodivu nevyl. Na sousedním pozemku si všiml nějakého pohybu. Při bližším pohledu muž viděl, že pes chodí po sousedově zahradě. Ale na jeho postavě bylo něco velmi zvláštního.

Boris pokračoval ve sledování psa. Zastavil se a předními tlapkami začal něco přesouvat z místa na místo. Pes najednou vstal na zadní nohy a šel jako muž, opřel si přední tlapky o boky a uvolnil záda, jako by z dlouhého sezení v jedné poloze.

Podle toho, co viděl, byl Boris uvržen do horečky. Začal upřeně hledět na toto stvoření. Byl to kdokoli kromě psa. Najednou Boris uviděl postavu souseda. Přistoupila k tomuto nepochopitelnému stvoření, něco mu řekla a on opět stál na čtyřech nohách. Žena se najednou rozhlédla a pohlédla, jak se zdálo Borisovi, přímo na něj. Boris se cítil neklidně.

O týden později se Boris a jeho rodina odstěhovali do starého bytu a dali dům k prodeji. Měl jedinou touhu – už nikdy nevidět sousedku a jejího zatraceného psa.

U brány zastavilo drahé SUV. Z auta vystoupila žena středního věku s dívkou. Ta v nerozhodnosti požádala svého společníka, zda by zde nemohla vyřešit svůj problém. Na což žena ujistila, že nemá pochybnosti. Koneckonců, lidé k této čarodějnici přicházejí z celé země. Je tak silná, že jí slouží i démoni. 

Dívka se usmála a vykročila k domu. Potkala je hubená blonďatá padesátnice. Při procházce po cestě dívka upozornila na podivného psa, něco podobného ďáblu. Chyběly mu jen rohy. Když hosté zmizeli dveřmi domu, pes se postavil na zadní nohy a zavřel bránu západkou.

„Nyní můžeš začít pracovat na svých oblíbených růžích,“ vydechl pes s úlevou a vzal svou oblíbenou lopatku do předních tlapek …

Mystika v člověku od nepaměti vyvolává dvojí pocit: strach a zvědavost zároveň. V tomto příběhu můžete věřit nebo nevěřit. Každý má právo tak učinit. Co ale nikdo určitě nepopře, je povedené spojení zajímavé zápletky s poučností.

Zdroj:ilike.site