6.

Splnění přání bude o něco těžší, než byste čekali. Vycházíte z chybných předpokladů, nejčastěji pesimistických. Jiní lidé to vidí ve zcela jiném světle. Proto je nesmírně nutné vyslechnout dobré rady blízké osoby a nepropadat falešným nadějím.
7.
Dejte si čas a neplňte si hlavu nevyřešenými problémy. Zkuste si užít okamžik. Vše se vyřeší později. Pokud máte velké obavy, obraťte se za týden o pomoc na magický kruh.

  1. Opatrně. Snažte se nevěřit všemu, co vám říkají. Udržujte si v některých věcech odstup. Dnes všechno kolem vás vypadá lépe, než ve skutečnosti je. Buďte opatrní a dávejte si pozor, abyste se později necítili zklamaní.
  2. Není pochyb. Ale budete potřebovat pomoc. Promluvte si s přáteli o problému, který vás trápí, protože on je objektivní a bude se na věci dívat střízlivěji.
  3. Ano. Ale nenechte se zmást. Ukažte více sebevědomí a bezpečí a pak bude vše v pořádku. V tuto chvíli se můžete zcela spolehnout na svou intuici. Později nezažijete sebemenší zklamání.
  4. Otázka byla položena příliš brzy. Nechte ho zatím stranou, ještě není zralý. Buďte shovívaví. Ocení vás za to.
  5. Je to velmi možné. Vše postupuje mnohem rychleji a pozitivněji, než jste si představovali. Je důležité nesnažit se získat dojem nezainteresované osoby. Poznámka: někdo se upřímně snaží stát se vaším přítelem.

Zdroj:novitet.info