Rak

Připravte se na opravdu výjimečný podzim. Jste citlivý člověk, který je vždy připraven pomoci a dát lásku. V nadcházejících měsících obdržíte nejen Boží ochranu, ale také jemné objetí jasného měsíce. Jak se dny zkracují, teplo a soucit přecházejí do vašeho srdce a dávají lidem kolem vás pocit bezpečí a síly. Bezpečnost vašich blízkých se pro vás stává důležitou a vy poskytujete emocionální podporu lidem, kteří procházejí duševně obtížným obdobím.

Mantra na podzim 2023: Už se nenechám ovládat lidmi kolem sebe, ale učím se naslouchat své duši. Věřím své intuici, protože mě vede na správnou cestu.

Štír

Jste připraveni na nádherný podzim? Vesmír mě podporuje víc než kdy jindy. Jste známí jako člověk, který se cítí intenzivně a hluboce, a během těchto podzimních měsíců budete naplněni ochrannou energií. Zažijete krásné změny, které vám pomohou hrát, ve vašem životě začne nová kapitola. Zatímco svět kolem vás trpí podzimními změnami, vy jen rostete a rozvíjíte se. Jste strážcem tajemství a hlubokých pocitů a nebojíte se vystoupit ze své komfortní zóny, můžete se zlepšit. Pokud roztáhnete křídla a poletíte co nejvýše, nic špatného se nestane.

Mantra pro podzim 2023: Slibuji, že udělám vše pro to, abych si odpustil chyby z minulosti, uzavřel kapitolu a pokračoval ve svém životě. Je čas přijmout přítomnost a plánovat báječnou budoucnost.