ZAČNĚME:

Vezmeme čistý balíček a vyřízneme spodní část (plochá část).

Vezmeme čistý balíček a vystřihneme dno

Můžete si vybrat libovolný obrázek, který se vám líbí, hlavní je, že se snadno kreslí. Například postava z oblíbené karikatury každého o Medvídkovi Pú. Mějte na paměti, že na konci se obrázek zmenší přibližně o 70%, to znamená, že kresba by měla být zpočátku dostatečně velká. Načrtneme obrázek na plast.

Nakreslíme obrázek na plast

Nyní obarvíme obrázek a pomocí děrovače vytvoříme otvor nad horní částí obrázku. Vystřihněte podél obrysu a popadněte malou „smyčku“ s otvorem nahoře.

Vystřihněte podél obrysu a popadněte malou „smyčku“ s otvorem nahoře

Položte plastový polotovar na papír na pečení a pečte 2–3 minuty při teplotě 165 ° C. Teplo způsobí smrštění a zvlnění plastu, ale nebojte se, na konci se znovu zploští.

Dáme plastový polotovar na papír na pečení a "upečeme"

Po upečení budou malé plastové figurky nejen hladké, ale také silné a pevné. Nyní z nich můžete udělat takový okouzlující náramek.

Nyní z nich můžete udělat takový okouzlující náramek

Sady takových plastových polotovarů s kresbami se dokonce prodávají v některých dětských obchodech – děti jsou touto transformací potěšeny. Proč ale utrácet peníze, když je vše po ruce? Můžete si vybrat libovolné vzory, motivy a barvy. Nyní to, co mělo právě hnít na skládce, potěší oko na dlouhou dobu. Pěkné a šetrné k životnímu prostředí!

Zdroj.youtube