Nepořádek v koupelně
Není divu, že se říká, že „koupelna je tváří ženy, která žije v domě“. A pokud je tato místnost špinavá, na dlaždicích je plíseň, kosmetika je rozházená, ručníky jsou roztrhané, znamená to, že „hosteska domu“ může mít komplex méněcennosti. Pro ženu, která má normální sebevědomí, která je spokojená sama se sebou a se svým životem, bude koupelna vždy zářit. Jaká je situace v koupelně ráno, takový bude váš den.

Nepořádek v kuchyni
Kuchyně je zdrojem hojnosti, energie a pohody, je srdcem domu. Naše kondice nakonec závisí na tom, co jíme, a také na náladě toho, kdo pokrm připravoval. Pokud je kuchyně plná odpadků, prázdných sklenic, plechovek, v regálech si „čert zlomil nohu“, nedivte se, že se nemůžete zbavit kil navíc. Ukliďte kuchyň a do vašeho domova vstoupí pohoda. Jak finančně, tak citově. Jídlo by se mělo připravovat v čistotě, pohodlí, uprostřed světla a jen tak přinese užitek, ne škodu.

Obývací pokoj
Tato místnost je tváří domu, hosté jsou v ní vítáni. Je zodpovědná za komunikaci se zbytkem světa, to je ukazatel toho, jak přátelé a příbuzní vidí váš život. Nepořádek v obývacím pokoji povede k hádkám, nedorozuměním mezi vámi a příbuznými a přáteli… Takové hádky nevyhnutelně vedou k osamělosti, odcizení a zbytečnosti. Obývací pokoj by měl k vám domů „přitáhnout“ dobré lidi a s nimi i štěstí. Příliš se v ní nemačkejte, může to způsobit zmatek ve vztazích s ostatními lidmi. Čím více světla v obývacím pokoji, tím lépe.