Lev
Letní období by mohlo Lvu přinést vážný obrat, protože existují nebeská znamení, že se rozvíjí tajný vztah. Možná kolega v práci nebo osoba ve vztahu kroutí hlavou, což může vést k vášnivému vztahu. Udržet kontakt v dlouhodobém horizontu nebude snadné, ale pokud to uděláte, vyhrajete skutečný jackpot.

Panna
S příchodem léta má Panna šanci konečně udělat velký rozdíl ve svém soukromém životě. Nyní můžete získat hybnou sílu, s jakou může na vaše dveře zaklepat nové spojení. Nejprve byste se však měli vypořádat se svou vlastní duší, abyste, až přijde chvíle, byli dokonale připraveni přijmout své pocity.

Váhy
Se svou jiskrnou atmosférou a dobrým vzhledem, ať jste kdekoli, bude Libra velkým úspěchem po celé léto. Díky jeho pozitivnímu vyzařování můžete okouzlit své okolí a vytvořit a prohloubit spoustu nových spojení. Toto období mu poskytuje skvělou příležitost kroutit hlavou jeho vyvolenému, ať už starým nebo novým známým.

Štír
Navzdory nádherným teplým letním dnům se narozený Štír může tento měsíc snadno obrátit dovnitř. Musíte si dát pozor, aby negativní energie neovládaly vaši náladu. Zapracujte trochu na svých fyzických a duševních potřebách, abyste mohli být do konce měsíce obnoveni. To vám poskytne více příležitostí, jak se v létě dostat do romantického vztahu.

Střelec
V létě to můžete se svým blízkým posunout na novou úroveň nebo dokonce na úroveň a každá nadcházející stanice může jejich vztah dále emocionálně posílit. Singl Střelec má na obzoru novou lásku, pokud se mu podaří vykročit ze své komfortní zóny a dát hlavu na seznámení, dokáže najít osobu, která bude oproti jeho předchozím vztahům skutečným osvěžením.

Kozoroh
Aby byly letní měsíce příznivé pro romantiku, musíte se nejprve soustředit na sebe a dát své hodnoty na své místo. Musíte přehodnotit svůj život, kam jdete, jaké jsou vaše cíle, abyste do něčeho neopatrně nespadli. Jakmile si sami objasníte, co opravdu chcete, můžete kandidáty hledat mnohem vědoměji.

Vodnář
Vypadá to, že Vodnář může letos v létě konečně uzavřít éru a otevřít novou kapitolu svého života. V tu nejlepší možnou dobu, protože nyní máte šanci setkat se s někým, kdo pro vás bude nejen krátkým dobrodružstvím, ale může být dokonce součástí vašeho každodenního života z dlouhodobého hlediska. Buďte vždy otevření a aktivní, abyste měli šanci se navzájem poznat.

Ryby
Narozený v Rybách se bude letos v létě lízat kvůli své svůdné a neodolatelné záři. Můžete se připravit na vzrušující dobrodružství a známosti, ale za vděčnými pohledy musíte najít skutečné emoce. Naštěstí budete mít možnost si vybrat , nespěchat, užívat si každý okamžik a postupem času se budete umět správně rozhodnout.

Zdroj.esoteric