Přátelství

Měli jste na základní škole kamaráda, který vám do sešitu napsal „nejlepší kamarád navždy“? Pokud jste i po tolika letech stále nejlepšími přáteli, je vysoce pravděpodobné, že se váš přítel narodil ve znamení Býka. Přátelství bere vážně, váží si ho, svému příteli nezištně slouží a zůstává mu věrný. Na oplátku bude stejnou loajalitu vyžadovat od svého přítele, a pokud tomu tak bude, přátelství vydrží navždy. Jeho heslem je kvalita nad kvantitou, což platí nejen pro přátelství, ale pro většinu oblastí života. Místo abyste se hádali s lidmi, které nemáte rádi, ignorujte je.

Vzhled

Velké, výrazné oči s povislými víčky, plnější smyslné rty, štíhlý, elegantní krk, širší hrudník a větší stavba těla jsou některé z fyzických vlastností typické ženy Býka. Krk je částí těla, které toto znamení vládne, proto jsou ženy Býky často výrazné a rády jej zvýrazňují náhrdelníky, řetízky, šátky, šátky.

Stavba těla je obvykle robustnější a jsou středně vysoké nebo mírně podprůměrné. Obličej je obvykle hranatý s rovnými rysy, zatímco hlava je dosti kulatá. Mají menší uši přiléhající k hlavě a kulatou, někdy baculatou bradu s půvabným důlkem. Nos je obvykle kratší se zvednutou špičkou a rozšířenými nozdrami. Zdobí je mírné a jemné oči a „štěněčí“ pohled a příslušníci silnějšího pohlaví jen těžko odolávají svůdnému kouzlu, které tyto oči vyzařují.

Většina příslušníků tohoto znamení se může pochlubit výbornou postavou a i ve vyšším věku působí mladistvě, svěže a pevně.

Styl

Jeho životní motto, že kvalita je důležitější než kvantita, se výrazně odráží v jeho stylu oblékání. Kupuje pouze kvalitní výrobky z nejlepších materiálů a je o něm známo, že dává přednost značkovému oblečení. Typická žena ve znamení Býka má ve svém šatníku vždy oblek nebo kostýmek šitý na míru. Tato žena totiž ví, že dokonale padnoucí oblečení nikdy nevyjde z módy. Praktická, elegantní a vkusná žena ve znamení Býka dá přednost jemně zdobeným botám na plochém podpatku před minisukněmi a dokonale střiženými kalhotami.

Neutrální a pastelové barvy, jako je béžová, slonová kost a khaki, s hnědými a zlatými akcenty. Sluší jí však také růžová a zelená. Pokud jde o účes a líčení, jejím poznávacím znamením jsou „kouřové oči“ a dlouhé, husté vlasy. Nikdy nelituje utrácet peníze za to, aby měla vlasy co nejkrásnější, a mezi její oblíbené produkty patří objemové a voňavé přípravky. Žena ve znamení Býka chodí na nákupy vždy naprogramovaně a nebloudí „impulzivně“ po obchodech. Zároveň pečlivě zkoumá, z jakých materiálů jsou výrobky vyrobeny, protože levná syntetika nepřipadá v úvahu. Mají také roztomilý zvyk – k materiálu si přičichnou, aby se ujistily, že je přírodní a kvalitní.