Modlitba k Bohu Stvořiteli za jejich děti, aby byl jejich osud urovnán

Otec odměn a veškeré milosti!

Podle pocitů otců bych chtěl pro své děti veškerou hojnost pozemských dobrot, chtěl bych jim požehnat z nebeské rosy a z tuku země, ale ať je s nimi tvá svatá vůle! Uspořádejte jejich osud podle svého vkusu, nepřipravujte je o každodenní chléb v životě, pošlete jim včas vše, co potřebují, aby získali požehnanou věčnost;

Smiluj se nad ním, když proti tobě hřeší;

nevyčítal jim hříchy jejich mládí a jejich nevědomost;

přiveď jejich srdce k pokání, když odolávají vedení Tvého milosrdenství;

potrestejte je a slitujte se, vedete je způsobem, který je vám příjemný, ale nevyhazujte je z obličeje!

Přijměte jejich modlitby s laskavostí;

dopřejte jim úspěch při každém dobrém činu;

Neodvracejte od nich svou tvář ve dnech jejich soužení a nenajdou svá pokušení nad jejich síly. Osviť je svou milostí; nechť tvůj anděl kráčí s nimi a zachrání je před vším zlem a zlem.

Modlitba k Ježíši Kristu za děti

Pane Ježíši Kriste, Synu Boží, vyslyš mě, svou pokornou dceru (jméno), modlitbami Tvé Neposkvrněné Matky.

Pane, ve Tvé milosti mocí mého dítěte (jméno), smiluj se a zachraň jeho jméno pro sebe. Pane, odpusť mu všechny hříchy, svobodné i nesvobodné, kterých se před Tebou dopustil.

Pane, nauč ho pravému způsobu Tvých přikázání a dej ho a osvěť ho svým Kristovým světlem pro spásu duše a uzdravení těla.

Pane, požehnej mu v domě, poblíž domu, na poli, v práci i na silnici a na každém místě, které máš.

Pane, drž ho pod ochranou svého svatého před létající kulkou, nožem, jedem, ohněm, potopou, před smrtícím vředem a před zbytečnou smrtí.

Pane, chraň ho před viditelnými i neviditelnými nepřáteli, před všemi potížemi, zlem a neštěstími. Pane, uzdrav ho ze všech nemocí, očisti ho od veškeré poskvrny (víno, tabák, drogy) a zmírni jeho duševní utrpení a smutek.

Pane, uděl mu milost Ducha svatého na mnoho let života, zdraví a zdravého rozumu.

Pane, dej mu své požehnání pro zbožný rodinný život a zbožné dítě.

Pane, uděl mi, tvá pokorná dcero, otcovské požehnání mému dítěti v nadcházejících ránech, dnech, večerech a nocích tvého jména, protože tvé království je všemohoucí a všemocné. Amen.

Smiluj se, Bože! (12krát)

Modlete se ke Stvořiteli, aby jejich děti byly šťastné

Bůh a Otec, Stvořitel a strážce všech stvoření Páně!

Milujte mé ubohé děti (jména) Duchem svatým a on v nich zažehne skutečnou bázeň před Bohem, což je počátek moudrosti a přímé opatrnosti, do které vstupuje ten, kdo chválí, navždy. Požehnej jim opravdovým poznáním o Tobě, chraň je před veškerým modlářstvím a lží, nech je růst v pravdě a spáse víry a ve vší zbožnosti a nech je v nich setrvat až do konce.

Poskytněte jim věřící, poslušné a pokorné srdce a mysl, aby rostly v letech a v milosti před Bohem i před lidmi. Usadit v jejich srdcích lásku k Tvému božskému slovu, aby mohli být zbožní v modlitbě a v uctívání, respektující služebníky Slova a se vší upřímností ve skutcích, stydliví v pohybech, umírnění ve zvycích, pravdiví slovy, věrní v skutky, píle. ve třídách, šťastní při plnění svých povinností, inteligentní a vůči všem lidem jednali pravdivě.

Zachraňte je před všemi pokušeními zlého světa a nedovolte, aby je zkazila jejich chudá společnost. Ať neupadnou do nečistoty a duchovní nečistoty, ale ať si nezkracují vlastní život a ať neurážejí ostatní. Buďte jejich ochranou v různých nebezpečích a nepodlehnou náhlé smrti.

Učiň nás, abychom v nich neviděli zneuctění a urážky, ale čest a radost, aby se tvé království zvětšilo a počet věřících se zvýšil, a aby stáli v nebi kolem Tvého stolu jako nebeské větve a se všemi vyvolenými a ctí Vy., Chvála a oslava Ježíše Krista, našeho Pána. Amen.

Modlitba k Matce Boží před ikonou jejího „vzdělání“

foto https://ikona.ua/wp-content
Ó Nejsvětější Matko Boží, Nejmilosrdnější Matko všech lidí, zachraň a zachovej pod svou ochranou naše děti (jména), všechny mladé muže, děti, kojence a ty, kteří jsou v děloze.

Přikryjte je rouchem, udržujte je v bázni před Bohem a poslušnosti jejich rodičů, modlete se k našemu Pánu a svému Synu, ať jim dá všechny výhody duchovní spásy.

Předáváme je tvému ​​mateřskému dohledu, že jsi božským krytem svého služebníka.

Zdroj:golapravda.blog