Nejsexy znamení mezi muži 

Muž – Beran: toto je obraz „macha“, jak se říká: „Přišel jsem, viděl jsem, vyhrál jsem a vítěz není souzen.“ Role svůdce jim velmi vyhovuje. Jako malý chlapec je trochu neomezený, je aktivní v sexu, miluje lichotivou řeč a chválu při pohlavním styku. Energický a vášnivý, miluje flirtování a různé milostné hry. 


Muž – Býk: měli by mít všechno s chutí. Trochu banální v sexu, neradi často experimentují, ale někdy si mohou hrát se svou sexuální fantazií, dávají přednost pohodlí a pohodlným podmínkám pro styk. 
Muži – Blíženci: mohou mít sex ve spartánských podmínkách, ale pouze se spolehlivým důvěryhodným partnerem. Často raději dávají hlavní roli svému partnerovi. Milují rozmanitost, ale sami pro to nedělají nic. Velmi citlivý a hádá, co chce partner, talentovaný v sexu. 


Muži jsou rak: milují všechno, co si v sexu může představit a co je nepředstavitelné, dělají to všude. Zná vaše nejniternější touhy, a i když jste jím uraženi, nebudete s ním schopni odmítnout sex. Nemá rád monotónnost. Nakloněni k perverzním fantaziím přinášejí v posteli sebe i svého partnera velké potěšení, ale někdy jsou trochu líní. 


Muž – Lev: jedná se o zamilovaného umělce, ale pokud jde o sex, jedná se o psychologicky nejzranitelnější znamení zvěrokruhu. Potřebuje náladu na sex, je jako housle, na které ne každý umí hrát. Hodně záleží na jeho psychologickém stavu. To ho ale neudělá méně vášnivým a zapáleným, větší potěšení má ze samotného pohlavního styku než z předehry. Miluje lichotky a chválu. 


Muž z Panna: horlivý partner, ale ne na dlouho, sen o aktivním partnerovi, ale to se omezuje na sen. Panna není experimentátor. Je velmi svědomitý a všimne si jakýchkoli maličkostí, nemyslí ani tak na své potěšení, jako na potěšení svého partnera. 

Muži jsou Váhy: jsou do určité míry estetičtí, mají rádi sofistikovanost a tajemství, vulgárnost je odpuzuje. Milují rovnováhu v sexu, aby oba partneři měli stejné potěšení. Dávají přednost hravé erotice. 


Muž – Štír: hrudka sexuální energie, vždy nestačí, chtějí neustále a všude. Prostřednictvím sexu se učí tento svět, milují experimenty a něco nového. Jejich sexuální energie je okouzlující. 


Muž – Střelec: obvykle má velkou velikost a chodí, kamkoli se mu zlíbí. Impulzivní a vytrvalý. První sexuální zkušenost je důležitá. Rád mluví v posteli, je umělecký a dává přednost různým hrám. 


Muž – Kozoroh: navenek velmi chladný, skrývá své pocity, ale spíše sexuální znamení, žhavý a vynalézavý. Raději je vůdcem. Nelíbí se jí závislost, ale ráda se od partnera učí novým erotickým polohám a experimentům. 


Muž – Vodnář: milovníci všeho nového a rozmanitosti v sexu, miluje diskutovat o svých sexuálních myšlenkách a nápadech s partnerem, dávají přednost experimentům, protože jsou velmi zvědaví. 


Muž – Ryby: pasivní, ale přesto jemný a pozorný. Vyvaruje se iniciativy, raději partnerku vzrušuje a nechává za sebou vedení. Rádi hrají erotické hry ve vodě.

Zdroj.esoteric