Váhy (23. 9. – 22. 10.): Rozvaha a diplomacie

Váhy jsou známé tím, že hledají rovnováhu a harmonii. Rádi navazují vztahy a jsou často velmi diplomatičtí. Jejich sklon k nerozhodnosti může být výzvou, ale jejich schopnost vyjednávat z nich dělá vynikající prostředníky.

Štír (23. října – 21. listopadu): Intenzita a vášeň

Štíři jsou hluboce vášniví a často čelí životu intenzivně. Jejich hluboké spojení s emocemi je může občas zatížit, ale zároveň jim umožňuje prozkoumat hlubiny lidské psychiky. Jejich vůle často přináší transformaci.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince): Dobrodružství a optimismus

Střelci jsou dobrodruzi a milovníci svobody. Rádi zkoumají nové světy a rozšiřují své obzory. Jejich potřeba svobody může občas narušit jejich blízké vztahy, ale jejich optimismus a nadšení vnášejí světlo do temných časů.

Kozoroh (22. 12. – 19. 1.): Ambice a disciplína

Kozorozi jsou známí svou ctižádostí a disciplínou. Rádi si stanovují cíle a dosahují jich, přičemž často směřují k profesionálnímu úspěchu. Jejich potřeba kontroly může být někdy výzvou, ale zároveň přináší sílu překonávat překážky.

Vodnář (20. ledna – 18. února): Inovace a lidstvo

Vodnáři jsou inovativní a často mají originální nápady, které předběhly dobu. Rádi se věnují sociálním a humanitárním účelům. Jejich nekonvenčnost může být výzvou, ale přináší nový pohled a inspiraci.

Ryby (19. února – 20. března): Empatie a intuice

Ryby jsou extrémně empatické a často se vztahují k pocitům druhých. Jejich intuice je hluboká a často přesná. Jejich tendence utíkat před realitou může být výzvou, ale zároveň jim umožňuje spojit se s hlubšími úrovněmi duše.