NÁRAMEK

Všechno na vás je tajemné a neznámé. Málokdy se k někomu připoutáte, ale když ano, znamená to, že máte silné city. Střídáte období aktivního života a zvýšených společenských aktivit s těmi, ve kterých chcete být sami. Nemáte rádi agresi, ale máte k ní sklony, pokud se potřebujete chránit. V minulých životech jste se pohybovali na hraně zákona – obchodník se zbraněmi, hledač pokladů, gambler, ale také diplomat a alchymista. Vaše šťastná čísla jsou 9, 21 a 33.

ŽELVA

Vsadíte na vše, co je bezpečné a moudré. Když něco plánujete, dokážete být neuvěřitelně tvrdohlaví. Ve vztahu milujete něhu. Věříte ve zdravý rozum, a proto se nenecháte ukolébat pokušením. V minulých životech jste byli zedníkem, kovářem, farmářem a krejčím. Vaše šťastná čísla jsou 8, 20 a 32.

GONG

Řečeno třemi slovy, jste – velkorysí, ušlechtilí a loajální. Jste vysoce vážená osoba, která pohrdá zradou a cizoložstvím. Jste ochotni vzít vinu na sebe, i když k tomu není důvod, protože si myslíte, že jste zodpovědní za celý svět. V minulých životech jste byl archeolog, sochař, obuvník a právník. Vaše šťastná čísla jsou 7, 19 a 31.

Nefritový sloup

Násilí tě deprimuje a všechno neznámé tě znechucuje. Jste ušlechtilá duše, nemáte rádi hluk a jste rádi sami nebo ve společnosti svých sousedů. Je těžké získat vaši důvěru, ale když se zamilujete, jste připraveni obětovat svůj život lásce. V minulosti jste byl zlatníkem, designérem, cvičitelem zvířat. Vaše šťastná čísla jsou 6, 18 a 30.

Pramen čisté vody

Ani nevíš, co je to krutost, a nesneseš nespravedlnost a komercialismus. Respektujete lidské city a nikdy nezradíte ty, kteří ve vás věří. Jste oddaní a starostliví. V minulých životech jste byl zpěvák, hudebník, kněz, diplomat a obchodník s látkami. Vaše šťastná čísla jsou 5, 17 a 29.

POŽÁRNÍ STRÁŽ

Pravidelně si dáváte vysoké cíle a pokud je nedosáhnete, cítíte neuvěřitelnou vinu. Máte mnoho přátel, ale přesto se často cítíte osamělí. Vaším úkolem je být světlem ve světě temnoty, ale ne každý vám může rozumět. Je jen málo lidí, kteří budou skutečně vědět, co představujete, protože jste talentovaní a bohatí. V minulých životech jste byli lékařem, bylinkářem, kuchařem, výzkumníkem a vědcem. Vaše šťastná čísla jsou 4, 16 a 28.

KOBRA

Jste skvělý řečník! Jste schopni ohromit lidi tím nejnudnějším příběhem. Dokážete v druhých podněcovat emoce, a pokud ten talent správně využijete, čeká vás úspěch. Štěstí v lásce vás bude provázet celý život. V minulých životech jste byli pirátem, panovníkem, pokladníkem a zelinářem. Vaše šťastná čísla jsou 3, 15 a 27.

DRAK

Jste nevyzpytatelní, v jednu chvíli jste ohnivý drak, v další barevný motýl. Dokážete se povznést nad všechny problémy a vidět život jinak. V minulém životě jste byl malíř, pašerák, posel, básník a spisovatel. Vaše šťastná čísla jsou 2, 15 a 27.

Zdroj:esoteric