6. Nejdelší dredy

Asha Mandela má nejdelší dredy na světě. Jejich délka dosahuje 17 metrů, což přesahuje délku autobusu. Ashiny vlasy váží přes 19 kg, a proto jí to dělá velké problémy. Jen si představte, že na úplné umytí a vysušení vlasů musí dívka strávit až 2 dny!

7. Nejmenší žena na zemi

Dívka jménem Yoti Amge je zapsána v Guinessově knize rekordů jako majitelka nejmenšího vzrůstu na planetě. Yoti Amge žije v Indii a v době svých 18. narozenin měřila 62,8 centimetru a vážila pouhých 5,2 kg.

8. Nejvíce natažené rty

Ataye Eligidagne z Etiopie nosí na spodním rtu „ozdobu“ v podobě kotouče o průměru asi 60 cm Přesně rok před svatbou nosí všechny dívky tohoto kmene podobné šperky.

Ataye má však největší ploténku ve spodním rtu, což jí umožňuje získat sebevědomé první místo v Guinessově knize rekordů.

9. Vosí pas

Australská pin-up modelka Panny Brown udělala maximum, aby vypadala jako Jessica Rabbit z Who Framed Roger Rabbit. Je úžasné, že dívka nejen odstranila šest žeber, ale je také připravena nosit velmi těsný korzet po dobu 23 hodin denně. Penny vynakládá takové úsilí, aby měla vosí pas, jako její idol.

17 nejneobvyklejších žen na světě

10 Živá panenka Barbie

Valeria Lukyanova je slavná žena z Odessa, která má přezdívku „živá panenka Barbie“, i když ji ve skutečnosti nemá ráda. Podle samotné Valerie je to „energetická bytost Amatue z hvězdokupy Plejády, která byla vtělena do lidského těla“. Ve svých rozhovorech dívka tvrdí, že za celý svůj život provedla pouze jednu plastickou operaci. Valeria si tedy zvětšila pouze prsa a všechny ostatní části těla jí dala příroda. Této informaci však příliš nevěří odborníci, kteří uvádějí mnoho nesrovnalostí v jejím vzhledu. Samozřejmě nevypadá tak neobvykle jako íránská „Angelina Jolie“, ale i tak.

11. Nejtetovanější žena

Julia Gnuse, lépe známá jako The Illustrated Lady, onemocněla porfyrií ve věku 30 let. Jedná se o takové onemocnění, během kterého se na kůži člověka, který je pod slunečními paprsky, začnou objevovat puchýře. Vzhledem k tomu, že Julia měla četné jizvy po puchýřích, rozhodla se je skrýt tetováním. Nyní je zapsána v Guinessově knize rekordů, protože 95 % její kůže je pokryto tetováním.

12. Největší boky

Mikel Ruffinelli je neobvyklá žena s největšími boky na světě. V obvodu dosahují průměru 2,5 m, zatímco Mikelova hmotnost je 190 kg. Zajímavé také je, že samotná dívka se o svou postavu vůbec nebojí, spíše naopak. Mikel má milovaného manžela, který ji prostě zbožňuje, a čtyři děti.

13. Nejsilnější žena na světě

Aneta Florczyk je neobvyklá polská dívka, která je jednou z nejmocnějších žen světa. Neuvěřitelně se jí daří v přesilovce vymáčknout 500 kg. Aneta drží i rekord ve zvedání lidí.

Nad hlavu dokázala zvednout 12 dospělých! Je také držitelkou rekordu v kroucení pánví. Za pouhou 1 minutu dokázala ukroutit 5 pánví. Její manžel je zjevně velmi skromný a poslušný, protože s takovou manželkou se nemůžete rozmazlit!

15. Nejtlustší žena na světě

Není to tak dávno, co byla Mayra Rosales nejtlustší ženou planety. V jejím životě se ale stala jedna příhoda. Podle Myry jednoho dne její ruka nešťastnou náhodou spadla na jejího malého synovce, což vedlo ke smrti dítěte. Po pečlivém vyšetřování se však ukázalo, že Myra si tento příběh vymyslela, aby zachránila svou sestru před uvězněním.

Po tomto incidentu se dívka rozhodla drasticky zhubnout. Než podstoupila odtučňovací operaci, dokázala proteinovou dietou shodit 220 kg. Zdá se to neuvěřitelné, ale za celkem 2 roky se Myra zbavila více než 400 kg nadváhy! V tuto chvíli je její váha asi 100 kg.

Zdroj:billionnews.ru