Vodnář

Váš současný vztah pro vás není tak uspokojivý, jak byste si přáli. Proto trávíš večery přemýšlením o svém bývalém a o tom, jak jsi s ním byla šťastná a jak dlouho jsi byla na vlně.

Vánoce mají nachystané překvapení, které jste nečekali. Znovu se sejdete se svým bývalým partnerem. Vaše štěstí bude obrovské a nepopsatelné. Ve vztahu budete mít mnohem větší moudrost než dříve, protože už víte, jaké to je žít bez své skutečné lásky.

Lev

V poslední době jste často mysleli na svou bývalou lásku a na to, že si vás možná nezasloužila, neudělala vše, co mohla, aby udržela váš vztah naživu. Cítíte se však také velmi sami. Máte čas přemýšlet. Uvědomili jste si, že pouto mezi vámi dvěma se rozpadlo, protože jste ještě nebyli dostatečně zralí, abyste problémy dobře zvládli.

Pokání se rodí ve vás obou a po dlouhé době máte pocit, že chcete znovu získat to, co jste kdysi nechali jít. Tyto Vánoce vás oddělí od vašeho současného partnera, protože víte, že exed je to, co pro vás zamýšlelo nebe. Odložte svou hrdost a navštivte ji. Buďte spolu konečně šťastní.

Pokud se vám tento článek líbil, nezapomeňte jej sdílet se svými přáteli!

Zdroj.esoteric