Vůně připomínající milované

Pokud často cítíte neexistující vůně, můžete být jasnovidec. Toto je jedna z forem komunikace s duchy mrtvých. Přítomnost blízkých je často indikována vůní cigaretového kouře, parfému, květin nebo dokonce vůní jídla. To je obvykle vůně, která je spojena s opuštěnou osobou. Tímto způsobem nás mrtví informují, že jsou stále kolem.

Hlas milovaného člověka

Pokud uslyšíte hlasy, může to být známka toho, že vás milovaná osoba navštěvuje. V takovém případě se může zvuk objevit ve vaší hlavě nebo v místnosti. To se často stává, když jste sami, a tak dostanete zprávu, že milovaný je s vámi.

Většina lidí slyší v hlavě hlas zesnulého. V takovém případě můžete s danou osobou obvykle zahájit dialog. Promluvte si s nimi a pak počkejte; určitě dostanete odpověď na svou otázku.

Zvláštní elektrická aktivita

Po smrti milovaného člověka mohou u vás doma selhat elektrická zařízení. Pokud k tomu dojde, když jste doma, váš blízký vás pravděpodobně kontaktuje. Všechno od náhlé změny kanálů po zapnutí nebo vypnutí hraček a světel je znamením.

To platí zejména pro rádio nebo televizi při sledování pořadu.

Stává se to proto, že zesnulí vědí, že prostřednictvím elektrických zařízení lze snadno přenášet různé signály. Pokud svého blízkého neslyšíte nebo ho nevidíte ve snu, ale elektrická zařízení se chovají podivně, uklidněte se tím, že je stále někde poblíž.

Tajemné telefonní hovory

Lidé často hlásí záhadné telefonní hovory z neznámých nebo odpojených čísel poté, co milovaný zemřel. Když zvednete telefon, pravděpodobně uslyšíte statickou elektřinu nebo dokonce ticho.

Toto je znamení od vašeho blízkého. Telefony jsou elektrická zařízení, se kterými zemřelý snadno manipuluje, a volání vám signalizuje důležitou zprávu. Je nepravděpodobné, že budete telefonát ignorovat, což znamená, že zaznamenáte pokus o kontaktování. Samozřejmě nebudete moci vstoupit do dialogu, ale budete vědět, že si vás váš milovaný pamatuje.

Tento příznak se nejčastěji projevuje v následujících dnech po smrti milovaného člověka, i když ne vždy. To se může stát měsíce nebo dokonce roky později. Jen buďte opatrní, nebojte se a zvedněte telefon při příštím volání z neznámého čísla.

Znamení

Váš milovaný vám může často a mnohokrát posílat znamení, aby se ujistil, že přijímáte zprávy.

Znamení k vám přijdou různými způsoby, neexistují žádné univerzální pokyny a pravidla. Každý člověk je jiný a to, co může pracovat pro jednoho člověka, neznamená nic pro druhého. Naučte se udržovat svou mysl otevřenou kontaktu, uvědomte si, že znamení nejsou náhodná a jsou určena pro vás, a pozorujte svět kolem sebe a vše, co vypadá neobvykle.

Objekty se pohybují samy

Máte potíže s nalezením klíčů nebo telefonu? Máte pocit, že se určité předměty ve vašem domě pohybují samy? Slyšeli jste někdy hlasitý zvuk z jiné místnosti? Možná poté našli něco smysluplného pro vás a vašeho zesnulého milovaného na zvláštním místě, jako by někdo něco posunul?

Toto je běžné znamení, že vám zesnulá osoba chce něco říct. Zesnulý tímto způsobem komunikuje s osobou. Dělají hluk, protože pro obyčejného člověka, ne pro médium, je obtížné vnímat jemnější známky komunikace. Hluk by měl upoutat vaši pozornost, a to je to, co mrtví chtějí.

Vidění

Věřte tomu nebo ne, nadpřirozené knihy a filmy se mýlí, když ukazují duchy. Samozřejmě můžete vidět ducha svého milovaného člověka, když jste vzhůru, i když je to velmi vzácné znamení. Má to objektivní důvod. Faktem je, že množství energie, které je zapotřebí k vzhledu viditelného, ​​i když nehmotného těla, je kolosální, pro mrtvé je těžké ji hromadit.

Je také důležité si uvědomit, že duchové přicházejí v mnoha různých formách. Někteří lidé vidí, co se nazývá „duch celého těla“, což je projev celé fyzické formy vašeho milovaného člověka. Jiní mohou vidět částečné vize, například tvář. Je také běžné vidět obraz, který vypadá jako hologram nebo fotografie. Vize obvykle přetrvávají ne déle než několik sekund a pak zmizí.

Pokud jste jedním z těch šťastlivců, kteří dostali známky od lidí, kteří zemřeli, měli byste vědět, že se vás nikdy nesnaží vyděsit. Je to jen způsob, jak vám sdělit, že tam milovaná osoba je a že je v pořádku. Někdy se jedná o pokus o podporu v obtížných dobách nebo o ochranu před nebezpečím. V žádném případě neignorujte rady mrtvých – chtějí pro vás jen dobro.

Zdroj:fb.ru