Jedná se o Berana a Váhy

Podle astrologů jsou hlavními přednostmi Berana, které z něj mohou zbohatnout, jeho vůdčí vlastnosti, ale také soutěživý duch. Co však neberou v úvahu je, že mohou být impulzivní a velmi netrpěliví. Dobré na tom všem je, že Berani dokážou najít rovnováhu, pokud jde o jejich vlastnosti, umí se zodpovědně a vyzrále postavit a často končí na velmi vysokých pozicích.

Na druhou stranu jsou Váhy zdrženlivé a vědí, jak šetřit. Váhy mají vrozené podnikatelské rysy a dobře si vybírají obchodního partnera. Beran a Váhy spolu mohou být ideálním tandemem, kterému se meze nekladou. Obě znamení jsou schopna nahradit slabosti toho druhého.

Mnoho Beranů je známo svým bohatstvím, včetně Amancia Ortegy, zakladatele módního řetězce Inditex, bývalého generálního ředitele Microsoftu Steva Ballmera a spoluzakladatele Googlu Larry Page.

Stejně tak existuje dlouhý seznam bohatých Vah. Na tomto seznamu je Ralph Lauren, Stefan Persson, jeden z majitelů společnosti H&M, a také bývalá spolumajitelka kosmetické značky L’Oreal Liliane Bettencourt.