Kozoroh

Žena narozená ve znamení Kozoroha miluje samotu a nejlépe se cítí, když může být sama se sebou. Pokud se vydá, partner se musí přizpůsobit častým změnám její nálad a splňovat její příkazy a představy. Žena-Kozoroh potřebuje inteligentního muže, který ji bude poslouchat. Má sklony vytvářet konflikty, vždy chce mít poslední slovo a během hádky partnera často urazí nevhodnými připomínkami. Na to musí být muž jejího života připraven.

Střelec

Žena narozená v tomto znamení je nesnesitelně žárlivá, což může její partnerovi překážet. Potřebuje proto trpělivého muže, neboť jen takto spolu mohou šťastně žít. Žena-Střelec se totiž nedokáže kontrolovat a žárlivé scény budou konstantní součástí jejího partnerského svazku. Ona je ve vztahu ta dominantní a pokud se její muž pokouší protiřečit, velmi se rozzlobí a touží po pomstě.

Štír

Žena narozená v tomto znamení je náročná a při výběru životního partnera si dává velký pozor. Když vidí, že muž, kterému důvěřuje, přece jen nedosáhne její úroveň, změní se na skutečného škorpióna. Muži, který si ji nectí, nic netoleruje, ve společnosti ho provokuje a dává najevo, že je s ním nešťastná a nespokojená.

Zdroj:Casprezeny.sk