Kvůli své deformaci Angel zažila ponížení a obtěžování od svých vrstevníků. Některá z dětí zašla tak daleko, že jí říkali monstrum. Kvůli bezpečnosti dívky se její rodiče rozhodli nechat ji doma. Jednoho dne, když byla Angel venku, k ní přistoupil chlapec a začal se jí smát. Jeho zlobu si ale nevzala k srdci. Poplácala chlapce po hlavě a pozdravila ho.

Přestože byla dívčina matka pyšná na to, jak Angel situaci zvládla, měla strach z dalších incidentů. Jediná věc, o které snila, byl normální a šťastný život její dcery. Částka, kterou rodina na operaci ušetřila, byla bohužel stále příliš nízká. Stále tam chybělo 8 000 dolarů.

Naštěstí se Nadace pro děti nejprve dozvěděla o dívčině nemoci a rozhodla se financovat nákladnou léčbu. V srpnu loňského roku Angel spolu se svým otcem odletěla do Rakouska, kde měla podstoupit operaci.

Čtyři hodiny lékaři pracovali na odstranění 200gramové kýly z tváře dívky. Chirurgové poté zrekonstruovali chybějící část obličeje pomocí kosti a kůže, které byly odebrány z Angelina boku.

angel_after

Operace byla úspěšná a Angel konečně zahájil normální šťastný život.

Děti jsou naše budoucnost, náš nejcennější poklad. Pokud vás příběh Angela zasáhl, podělte se o něj se svými přáteli!

Zdroj:Newsner