Ukazováček

Jste sebevědomý člověk, který žije svůj život velmi zodpovědně. Jste vynikajícím vůdcem, kterého baví ovládat ostatní. Z tohoto důvodu to ostatním může mnohokrát připadat tvrdé a křehké, ale za vaším tvrdým exteriérem se skrývá citlivý interiér.

Prostředníček  

Nechcete dospět, jste často sobecká a tvrdohlavá osobnost. Kromě toho jste však vždy upřímní a pečujete o ostatní, zejména o své přátele a rodinu. Existují lidé, kteří se ve vaší společnosti občas zblázní, ale vaše roztomilé a milé vyzařování to všechno vynahradí.

Prsteník

Jste citlivá a romantická povaha, ať už na tomto prstu nosíte jakýkoli prsten. Význam lásky a bytí je pro vás velmi důležitý, bez něj byste si svůj život ani nedokázali představit. Je snadné změkčit vaše srdce.

malíček

Pokud na těchto prstech nosíte šperky, nemáte dostatečné sebevědomí, řeknete si, a tak se snažíte skrýt svou nejistotu. Věčně hledáš pravou lásku, protože mnohokrát uděláš chybu, když svedeš hmotný majetek a zapomeneš na své city.

Nenosíš  prsten

Toužíte po jednoduchém životě, pro který vám nechybí žádná ozdoba. Jste čestná, důvěryhodná, tichá, inteligentní a aktivní osobnost, která je vždy připravena na nové věci.

Zdroj:esoteric