Postup:

Nalijte vodu do velké velké mísy, přidejte ocet, posolte a promíchejte. Nyní nalijte rostlinný olej do misky a přidejte polovinu mouky. Důkladně promíchejte lžící. Poté přidejte zbývající mouku a těsto promněte rukama. Posypte pracovní plochu moukou, položte na ni těsto a pokračujte v hnětení rukama. Z těsta vytvarujte kouli, vložte ji do misky a přikryjte ručníkem. Nechejte luhovat 10-15 minut. Pracovní plochu znovu moukou, rozložte těsto a nakrájejte ho na 10 kusů. –

Z každého vytvořte kouli, přikryjte potravinářskou fólií. Poté každou kuličku stočte do kulaté vrstvy o tloušťce 2 milimetry a každou kuličku posypte moukou. Rozdělte na dvě hromádky. Rolovat každý do velkého kruhu. Oddělte vrstvy od sebe. Ukáže se, že jsou velmi tenké. Míchejte tvaroh s vejcem, můžete přidat trochu cukru. Vložte list pergamenu do kulatého tvaru a potřete jej olejem. Formu zakryjte jednou vrstvou těsta. Okraje by měly viset nad nárazníky. Nahoře potřeme rozpuštěným máslem a přidáme trochu tvarohu. Zakryjte druhou vrstvou, potřete olejem a přidejte další náplň. Pátou vrstvu zakryjte přeloženými okraji těsta.

Umístěte zbytek kruhů nahoře a vrstvěte je náplní. Výplň nemusíte dávat na poslední. Pomocí nože nakrájejte koláč na čtverečky.

Podlejeme mlékem. –

Pečeme v troubě asi půl hodiny do zlatova.

Zdroj:styl.ru