RAK

Rok 2020 byl pro vás jen jakýmsi “přechodným obdobím”. Byl to rok shonu, ztrát, ale i osobnostního růstu, díky čemuž jste však zjistili, co přesně od budoucnosti chcete. A od roku 2021 to i dostanete. Budete setkávat nové lidi, kteří s sebou přinesou nové emoce, klid i štěstí – tedy přesně to, co vašemu srdci chybí. Budete mít pocit, jako by se váš život opět konečně ocitl na té správné koleji. Znovu nabudete sebedůvěru, kterou jste v posledních letech ztratili.

VÁHY

Rok 2020 většině z vás doslova zlomil duši. Ta bolest vás přiměla pochybovat nejen o vaší budoucnosti, ale také o sobě, což bylo důvodem mnoha vašich slz. Rok 2020 bolel, ale rok 2021 vás uzdraví. Dá vám příležitost vybudovat všechno nanovo a dokáže vám, že jeden špatný rok, tedy rok 2020, neznamená špatný život. Připravte se, na cestě je vaše “odškodné”. Rok 2021 totiž může být nejlepším rokem vašeho života.

KOZOROH

V tomto roce jste často mohli mít pocit, jako byste prožívali jeden a ten samý den dokola. Práce, únava, domov – a na další den znovu. Sotva jste měli nějaký společenský život, ale to se v roce 2021 rázně změní. O víkendech se budete mnohem více věnovat sobě i svým blízkým, budete zažívat nová dobrodružství a často budete vycházet ze své komfortní zóny. Velmi mnoho času strávíte se svou rodinou a přáteli, ale ještě více ho věnujete hledání lásky. Té pravé lásky. V roce 2021 jednoduše budete konečně žít, ne jen přežívat.

Zdroj:Babskeveci.sk