Jednoho dne se Cassie Hodges a její manžel Mark rozhodli vařit polévku na večeři v tlakovém hrnci. Po 25 minutách od začátku polévky se Cassie, která nechala děti u jídelního stolu, rozhodla připojit se k Markovi v kuchyni, aby mu pomohla připravit zbývající ingredience. Miska byla vařena v režimu „Polévka“.

Pár věděl, že před otevřením víka tlakového hrnce počká, až se uvolní pára. Nikdy však nečekali, že se to stane. Uslyšeli cvaknutí víčka a Cassie si uvědomila, že už není zavřené. Samotný kryt přešel do režimu odemčení, což vedlo ke skutečné explozi. Horká kapalina z tlakového hrnce vylila na Cassie a Marka.

Cassie a Mark zaslechli zasyčení, a když se na sebe podívali, uvědomili si, že kůže z jejich těla se začíná stahovat. Bez prodlení zavolali sanitku. Před dětmi se snažili vydržet a neukázali jim, že se stalo něco strašného, ​​i když jejich kůže doslova odcházela před našimi očima.

12% Cassieho těla bylo pokryto popáleninami. Mark měl menší oblast popálenin, ale samotné popáleniny byly hlubší, protože po incidentu se pokusil pomoci Cassie, a teprve potom myslel na sebe.

Postupem času si Mark a Cassie přijdou na své, ale mohlo to být ještě horší …

Pokud máte doma tlakový hrnec, ujistěte se, že je ve správné kvalitě a používáte jej přísně podle pokynů.

Zdroj:tetev.ru