A tady je příběh.

Náš syn hraje šachy, je mistrem města mezi školáky v jeho věku. Vyhrál jeden turnaj a byl pozván na mistrovství školáků v hlavním městě. Samozřejmě jsem šel s ním – nemůžete pustit dítě samotné ve věku 8 let. Táta s Grišou a Markýzem zůstali doma.

Romka – dobře, obsadila 3. místo, získala nádhernou cenu. Vrátili jsme se domů a večer k nám přišla naše tchyně a tchán, aby se radovali pro vnuka a sledovali video z jeho soutěží. A můj manžel se chtěl chlubit tím, jak opravoval balkon.

Uvařil jsem, položil na stůl sladkosti z hlavního města, sedíme, radujeme se.

Již na konci hostiny se trochu veselý tchán rozhodl promluvit s papouškem a zeptal se ho:

– Co udělal tvůj táta doma, když maminka a Romka odcházejí?
Grisha sklonil hlavu, podíval se na něj, pak na tátu, otočil se ke zdi a ženským hlasem pronesl:

– Vražda! Žena 27 let. Jmenuješ se Julia … jmenuješ se. Sundal to v nočním klubu a přinesl domů. Hádali se o peníze a on k ní přišel. Skryl tělo v křoví u jezera.
Místnost je naprosto tichá a šokovaná !!! Manžel zbělel! Tchyně začala pomalu sklouzávat ze židle.

Dalších 15 minut jsme na Grishu neměli čas! Čekali a potkali sanitku, přivedli matku mého manžela k rozumu. Můj manžel dostal také injekci sedativa.

Potom Grisha ztichla a její manžel upadl do bezvědomí.

Pak jsme to zjistili: zatímco můj manžel byl obklopen balkonem, zapnul televizi, aby to nebyla nuda.

Den předtím strávil celý den hraním seriálu o Máši Švetsové „Tajemství vyšetřování“. V jedné z posledních epizod vyšel příběh o Julii, která byla zabita a ukryta v křoví u jezera. Naše Grisha doslova zopakovala linii hrdinky filmu doslova.

Vypořádali jsme se se situací, která nás stála všechny několik let našeho života. Ale teď máme nový problém – jak umlčet Grishu?!

Papoušek mluví nepřetržitě a většinou převypráví zápletky filmů, které neustále sleduje v televizi. Ticho v domě přijde, až když Grisha usne. Odpoledne vypněte zázračnou skříňku nebo ztlumte zvuk, je to nereálné – pták dělá skutečný skandál s papouškem.

Zdroj:timeallnews.ru