Co je na Josephene Corbin nejpodivnější, je nejen to, že dokázala žít zdravý a normální život navzdory svým dvěma neobvyklým končetinám, ale také to, že pohlaví jejího těla a vnitřních orgánů od pasu dolů bylo zdvojnásobeno. Přestože močení a defekace probíhaly v různých dobách na levé a pravé straně dolní části těla, menstruační cyklus probíhal současně na obou stranách.Ve věku 13 let vstoupila do cirkusu a divákům byla představena jako senzační čtyřnohá dívka. Myrtle se skutečně narodil se čtyřmi nohami, dvěma kaluže a díky této deformaci byl nesmírně populární. Dokázal také pohybovat oběma nohama uvnitř, které byly příliš slabé na to, aby unesly jeho váhu, takže s nimi nemohl chodit. Svým zkresleným narozením se stal tak slavným, že ho mnozí začali napodobovat, a když vyrůstal s falešnými nohami, ukázala se v jiných cirkusech po celém světě.

Po úspěšné cirkusové kariéře se oženil s Dr. Clintonem Bicknellem ve věku 19 let a překvapivě o rok později otěhotněl. Ale protože lékaři považovali těhotenství na „levé straně“ těla za extrémně riskantní, nebylo možné těhotenství nést a potrat byl proveden o čtyři měsíce později. Ale to všechno ji nerozhořčilo. Myslela si, že pokud nemůže být těhotná nalevo, mohla by zkusit porodit napravo …

Členové její rodiny po pohřbu nalili beton do rakve a několik dní se potulovali po hrobce, dokud nebyl beton úplně zasazen a poté na něj hozen. To mělo zajistit, aby lupiči hrobů neměli šanci ukrást ženské tělo.

Přes svou podivnost žila plnohodnotný život, lidé ji milovali.

Zdroj:snip.ly