Duben

Ženy i muži narození v dubnu jsou často postiženi astmatem, nemocemi štítné žlázy, osteoporózou a záněty průdušek.

Květen

Astma, deprese, osteoporóza a zácpa jsou nejčastější potíže, které trápí lidí narozených v tomto jinak zřejmě nejkrásnějším měsíci v roce.

Červen

Pro osoby narozené v červnu je příznačná zvýšená míra výskytu cukrovky, astmatu, alergií, zažívacích potíží a řídnutí kostí. Jejich dalším častým trápením bývají psychické problémy a deprese.

Červenec

Lidé, kteří se narodili v červenci bývají poměrně zdraví, ale potrápit je může hlavně artritida, astma a bolesti krční páteře.

August

Pokud jste na tento svět přišli koncem léta v srpnu, pak si dávejte pozor převážně na osteoporózu, revma, štítnou žlázu a astma.

Září

Září lidé bývají poměrně impulzivní, příčina čeho se připisuje výraznému zkracování dní a slunečního svitu v tomto ročním období. Ohrožuje jejich také osteoporóza a astma.

Říjen

Pro lidi narozené v říjnu jsou příznačné migrény a problémy se štítnou žlázou. Pozornost by měly věnovat i hladině cholesterolu v krvi a náběhu na astma.

Listopad

Lidí, kteří přišli na svět v listopadu, později v životě zvyknou potrápit kožní problémy, onemocnění srdce, štítná žláza, infarkty a zácpa.

Prosinec

No a pro ty, kteří se narodili koncem roku v prosinci, jsou typické deprese, srdečně-cévní onemocnění a oční katarakty.

Zdroj:Domacaliecba.sk