Zastavili houpačku a když spadla, zhroutila se (možná na několik minut omdlela). Přišlo s ním několik dětí a řekly nám, co se stalo: MŮJ syn se vyjádřil, že má potíže s dýcháním a že ho „bolí hlava“.

Rebbeca v panice okamžitě odvezla svého syna do nemocnice s vahou o možném poranění mozku. Skenování ukázalo lézi velmi podobnou syndromu otřeseného dítěte.“

Příspěvek pokračuje:  „Mějte na paměti, že se ve skutečnosti nikdy neuhodila do hlavy, bylo to způsobeno pouze odstředivou silou, která se objevila, když se točila na houpačce (jedná se o traumatická poranění mozku podobná třesu dítěte).

Lékaři a sestry byli ohromeni a mysleli si, že si hlavu nastříkala sprejem, protože tento typ modřin ještě nikdy neviděli. Okamžitě a důkladně mu prohlédli hlavu, oči a uši.

Díky bohu se chlapec zotavil bez vnitřních zranění a otoku mozku. Od této chvíle si ale budeme muset dávat velký pozor, aby se na houpačce příliš houpal.

Rebeccin syn neutrpěl žádná život ohrožující zranění, ale chce se ujistit, že si lidé uvědomují potenciální nebezpečí spojená s houpačkami.

Sdílejte tento článek a pomozte nám rozšířit Rebecčino varování mezi více rodičů.