Miminko mělo totiž tmavou pokožku, ačkoli oba rodiče jsou běloši. Manžel prý okamžitě přes sociální sítě informoval celou rodinu o tom, že se jim narodilo tmavé dítě a on tak určitě nemůže být jeho otcem. “Jeho rodina a mnoho našich přátel mi volalo rovnou do porodnice, jen aby mi řekli, že jsou na mě naštvaní a nadávali mi. Já sama jsem byla zmatená z toho, jak se to mohlo stát,” uvádí maminka. Muž ji dokonce odmítl vyzvednout z nemocnice. Když byla propuštěna, před domem si našla vyhádzala své věci a musela se odstěhovat k rodičům. “Vyhodil celý dětský pokoj, všeho se zbavil. Když jsem od něj chtěla nějaké dětské věci, poslal mi jen fotografie prázdné místnosti.”

Žena byla z celé situace zcela rozrušená. Manžel s ní prý odmítal komunikovat, ale nakonec ho přesvědčila, aby šel na test otcovství. Věci se pak začaly ubírat úplně jiným směrem. “Potvrdilo se, že je otcem dítěte. Testy navíc ukázaly, že muž měl v rodině asi 30 procent afrických předků. Když se dozvěděl tuto zprávu, pokusil se vše napravit a omluvil se,” pokračuje maminka. Nyní ale neví, zda mu dokáže odpustit. Manžel jí totiž řekl spoustu nepěkných věcí a dokonce nadával i na miminko, které za nic nemohlo. Proto se obrátila na uživatelů redditi s otázkou, zda se má přes všechno přenést a vrátit se k manželovi. Sestra jí prý doporučuje párovou terapii.

Většina uživatelů se shodla v tom, že reakce manžela byla nepřiměřená a neměl ji ponižovat před celou rodinou a známými. “Kdyby tě skutečně miloval a byl by dobrým člověkem, ještě na začátku by požádal o test otcovství,” napsal jeden z nich.

Zdroj:Slovakwoman.sk