Neustále dostávala antibiotika, aby začala boule a rána blednout. V nemocnici musela zůstat pět dní a během této doby podstoupila dvě operace k odstranění infikované tkáně.

Morgan nyní vyzývá každého, koho kousne osminohé zvíře, aby okamžitě vyhledal lékaře. V nemocnici mu řekli, že by mohl dokonce zemřít, kdyby jeho rána nebyla včas ošetřena.

„Není mi špatně z těch ran, ale když mi sundali obvaz a viděl jsem, že se mi z ruky udělalo nevolno,“ řekla.

„Bylo těžké si to představit na mně a na mně. Moje ruka byla jako boxerská rukavice. Bylo to úplně nafouklé a kvůli otoku jsem si nemohla narovnat prsty.“

Morgan si myslí, že ho pavouk mohl kousnout v noci, když se probudila se svěděním ruky. Ten den si všiml pavouka na parapetu. Měal svaté přesvědčení, že ji ten pavouk léčil. Řekl také, že na hřbetě zvířete byla skvrna ve tvaru lebky.

„Nejdřív jsem si myslela, že mě kousl menší hmyz, protože moje rána měla velikost menší špendlíkové hlavičky. Vzala jsem si nějaká antihistaminika a už jsem to neřešila. Vyděsila jsem se, až když jsem měla povrch už černý a ruka byla hodně oteklá. Doktor řekl, že je nakažený, a kdybych čekala dlouho, mohl bych dokonce přijít o ruku.

„ Od té doby každý večer před spaním kontroluji podestýlku. Ještě zkontroluji rohy, jestli tam něco není. Je noc, kdy nemůžu spát. To je, když jdu do obývacího pokoje a spím na pohovce.“ řekla Morgan.

Po propuštění domů z nemocnice se rána nechtěla hojit. Byla pět týdnů bez práce a cítila neustálou necitlivost, když byla zima.

Zdroj:thesun