Brooklyn se přestěhoval do nemocnice v Cincinnati a já jsem často zůstával v nedalekém hotelu pro případ, že by porod začal spontánně. Cestoval jsem tam a zpět, zatímco jsem se staral o naše dvě děti, Sophie a Lili.

Okamžik přišel 8. července, porod byl naplánován na tento den. Pouhých 15 minut před císařským řezem proběhla poslední konzultace s lékařem. Diskutovali jsme o tom, že dítě dostane kyslíkovou trubici a kdy bude ten okamžik, kdy ho můžeme bezpečně pustit do nebe.

Ale hádejte, co se stalo? Při narození malého plačícího, nejvzácnějšího hlasu, jaký jsem kdy v životě slyšel. Náš malý chlapec, Charlie Edward Schnarr, byl na jednotce intenzivní péče až do včerejška, kdy jsme mohli přijít domů. Krásné, normální dítě, dělá všechno, co dítě v takové době dělá. Dutina lebky je trochu větší, ale bude to často kontrolováno.

Jak se to mohlo stát? Lékaři řekli: „Nemůžeme poskytnout lékařské vysvětlení, co se tady stalo.“

o3

Malý mozek nějak našel způsob, jak odblokovat blokádu, která způsobila spoustu mozkové vody. Nebo jen jiným způsobem, jak váš mozek vyčerpává vaše tělo.

Nedokážu ani spočítat, kolikrát jsem v posledních týdnech slyšel slova „božský zásah“ a „zázrak“.

Sestry a lékaři s desetiletými zkušenostmi byli šokováni, ale velmi šťastní. Díky „domino efektu“ se za nás všichni členové rodiny, přátelé, známí, kolegové a cizí lidé modlili. Jsem si jistý, že se za nás takto modlily tisíce lidí.

Jsem racionální člověk, který věří ve vědu a lékařskou technologii. Ale vím jistě, hluboko ve svém srdci plně věřím, že nám zde Bůh pomohl.

Srdečně děkuji všem za povzbuzení, e-maily, které na nás myslely, pohlednice, dopisy a všechna vyznání lásky. Modlitba byla velmi silná, Bůh existuje a stále dělá zázraky.

Bůh ti žehnej. Nicku. “

Zdrojtudnodkell.info