150-160 cm.  )

Rozumný a filozofický, jsi jedinečná, jedinečná duše. Ve vaší blízkosti není nikdo, ani trochu jako vy. Jste intuitivní a trochu svérázní.

Jste často nepochopeni a zraněni. Potřebujete osobní prostor. Vaši kreativitu je třeba rozvíjet, vyžaduje respekt ostatních. Jste člověk, který jasně vidí temné a světlé stránky života. Jste velmi emocionální.

160-170 cm.  )

Fascinující a pravdivé Jste zodpovědná osoba, která miluje péči o druhé. Věříte v poctivou práci a snadno se zavazujete. Máš dobrou povahu. Vzbuzujete v lidech důvěru. Jsi bystrý, rychlý a vtipný. Jste stmívač, vždy máte co zajímavého říct.

170-180 cm . )

Jistý a dominantní Jste velmi nezávislý. Vaše zásada je „Udělej to sám“. Spolehněte se jen na sebe. Víte, jak zůstat silný pro sebe i pro lidi, které milujete.

Víte, co chcete, a nebojíte se to splnit. Jediná věc, kterou od lidí požadujete, je, aby k vám byli upřímní. Jste připraveni na pravdu.

180-190 cm.  )

Milý a citlivý Snadno budujete vztahy s lidmi. Máte mnoho přátel a rádi jim děláte lepší život. Máte teplou a lehkou auru.

Lidé se ve vaší přítomnosti cítí velmi příjemně. Každý den přemýšlíte, jak se ještě zlepšit. Chcete být zajímaví, bystří a jedineční. Lásku potřebuješ víc než kdokoli jiný na světě. Jste připraveni milovat ty, kteří vás na oplátku nemilují.

190 a výše.  )

Šťastný a neohrožený Jste empatický a chápající člověk. Nasloucháte pozorně a bez soudu. Věříte, že každý má svou vlastní životní cestu. Snadno přijímáte události a lidi.

Jste odolní vůči stresu, málokdy máte obavy. Jste obvykle velmi uvolněni. Mějte se vždy dobře, když zůstanete na trati

Zdroj.esoteric