Pokud jste si vybrali rodinu na prvním obrázku, lze o ní říci následující.   Ať tito lidé vypadají jako rodina, ale je těžké nevidět, že se muž chová po svém, nezajímá ho ani manželka, ani dítě. Zároveň se matka snaží chránit dítě před otcem. Nemyslíme si, že takovou rodinu lze nazvat šťastnou.

Pokud jste vybrali rodinu na druhém obrázku.   Vyzýváme vás, abyste se zamysleli ještě pečlivěji. Rodiče se lhostejně rozhlížejí, ale ani dítě se nesnaží získat pozornost dospělých. Stejně tak to mohou být jen neznámí lidé, kteří se náhodou dostali k sobě. Taková rodina není přátelská a silná.

  Pokud jste vybrali rodinu na třetím obrázku.   Hádali jste! Vaše intuice vás nezklamala! Zde vidíme, že otec objímá svou ženu, ale také se snaží neztratit spojení se svou malou dcerou. Taková rodina je přátelská, vzájemně se podporují a nezapomínají na sebe.   Výsledkem tohoto malého testu je pouze seznamovací proces, abyste lépe porozuměli svým problémům ve vztahu, musíte kontaktovat specializovaného profesionála.

Buď šťastný!

Zdroj:esoteric