Lvi

Lvi budou do června zvýhodněni – právě v tomto měsíci mají všechny šance dokončit svůj dlouhodobý a nákladný projekt. Možná se jim nakonec podaří koupit něco velmi nákladného. A kde je úspěch ve financích, tam je velkorysost v lásce. Na začátku léta je čeká osudové setkání s jejich budoucí spřízněnou duší, nebo revitalizace v intimní sféře.

Panna

Na samém začátku podzimu – září – bude Panna čekat milosrdenství od jejich patronové planety Merkur, píše Vologda Poisk. Doslova prolévali déšť  peněz a budou tu nové a velmi lukrativní pracovní nabídky.

Váhy

Váhy budou mít štěstí v srpnu. Nejdražší cesty a nákupy je také lepší ponechat na srpen. Zaprvé přispěje úspora na zimu a na jaře. Zadruhé, tento měsíc by mohli mít štěstí.   

Štír

Již v květnu budou štíři mít štěstí ve všech jejich snahách. Překvapivě budou mít štěstí v lásce, v práci a dokonce i ve svém volném čase. Nejlepší je cestovat v květnu, zejména  do zahraničí . A dokonce i v květnu mohou nabídky s výrazným zvýšením platu a povýšením na kariérním žebříčku padnout jako roh.

Střelec

A Střelec by si měl pospíšit – jejich šťastný lednový měsíc již začal. Do konce měsíce můžete začít plánovat nějaké podnikání a změnit svůj život. Zatím je štěstí na jejich straně!

Kozorožci

Hodně štěstí čeká na Kozorožce velmi brzy – v únoru. Uspějí naprosto ve všem, dokonce i v těch nejodvážnějších a nejambicióznějších plánech! A co je pozoruhodné, na cestě nebudou žádní závistiví lidé ani překážky.

Vodnáři

Pro zástupce znamení Vodnáře lze březen považovat za hlavní měsíc roku. Teprve na začátku jara se před nimi začnou otevírat zajímavé vyhlídky a možnost ziskové investice peněz. Takové štěstí má také nevýhodu – pokud svou šanci nevyužijete, můžete narazit na potíže a kvůli hlouposti přijít o ušetřené prostředky.

Ryba

Ryby budou muset trpělivě čekat na štěstí až do listopadu. Před tím budou mít jen několik úspěšných dnů, ale poslední podzimní měsíc přinese úspěch ve všech snahách. S největší pravděpodobností budou čekat na zajímavé pracovní nabídky a růst prosperity.

zdroj.esoteric