Pes
Pes viděný jako první znamená, že jste velmi loajální a čestný člověk. Nelžete, nenatáčíte a raději říkáte nejhorší pravdu než tu nejkrásnější lež. Z tohoto důvodu máte často problémy.

Máte také ostrý jazyk, ale jste velmi ochranitelský. Pravdou je, že pro své blízké uděláte cokoliv, třeba i skočíte do ohně. Není důležité vaše blaho, ale blaho vašich blízkých.

Netopýr
Někdy je těžké s vámi držet krok. Jste člověk plný protikladů. V jednu chvíli jste plní energie, dobré nálady a pozitivního přístupu a chvíli poté se z vás stává uzlíček nervů a doslova propast deprese.

To má významný dopad na vaše blízké. Pravdou je, že nikdy neví, jaká bude vaše nálada dnes. Bohužel to pro ně může být občas únavné a nepříjemné.

Opice
Pokud jste byli první, kdo viděl opici, znamená to jednu věc – jste skutečným vulkánem energie! Jste optimista a život strany. Rádi se bavíte a dodáváte ostatním dobrou náladu.

Milujete motivaci jednat pro své blízké. Děláte vše pro to, aby váš a jejich život nebyl nudný. Můžete si však udržet rovnováhu, pokud to situace vyžaduje. Nejsi flákač.

Kočka
Jak snadno uhodnete, člověk, který kočku viděl na samém začátku, je plný magnetismu. Dokáže být i velmi tajemná.

Navíc, pokud toto zvíře spatříte jako první, jste také draví. Spoustu lidí vaše osoba zajímá. Stojí za to dodat, že pro své pohodlí můžete obětovat hodně …

Zdroj: Brightside.me