1. Ananas

Nejste velmi romantický člověk a pravděpodobně máte zdravý pragmatismus. Jste člověk, který vždy hledá výhody v různých věcech a situacích a nedovolíte, aby vás oklamali. V kruhu přátel jste známí jako velmi vnímavý člověk s dobře vyvinutou intuicí!

  1. Banán

Jste dobrý, klidný a citlivý člověk. Často se staráte o druhé, proto jiné můžou tohle využívat.

Jedna rada: častěji dávejte sebe a své přání na první místo.

  1. Jablko

Jablko je symbolem lásky, duchovností, dokonalosti a extáze.

Pokud se rozhodnete pro toto ovoce, jste člověkem, který by rád byl středem pozornosti. Jste extravagantní člověk. A přestože nemáte dobré organizační schopnosti, můžete být dobrým vůdcem.

  1. Pomeranč

Jste optimistický a veselý člověk, téměř stejně jasný jako pomeranč. Máte rádi všechno jednoduché a pochopitelné, například jako je příroda. Právě na čerstvém vzduchu se naplníte silou a můžete se cítit jako zcela šťastný člověk. Lidé jsou přitahováni k vám a jednoduše zbožňují váš optimismus a duchovní krásu.

Vy jste ten, kdo miluje a oceňuje svobodu a zároveň chce, aby s ním byla ta pravá láska.

  1. Jahody

Jste citliví, vášniví a někdy hloupí. Milujete dobré věci a víte, jak si užívat života. Hodnotíte každou minutu, každou chvíli a víte, jak proměnit život ve skutečný svátek. Smích pro vás je nejlepší lék na všechny problémy a láska je něco, bez čeho si nemůžete představit svou existenci.

Zdroj: zyttia.org