KOUZELNÝ AMULET ČÍSLO 2


Jste silný člověk, ale problémy s penězi vás pronásledují a někdy vás přivádějí k zoufalství. Je to proto, že příliš mnoho problémů vám nedovoluje soustředit se na štěstí. Vždy jste byli osobou, která vyzařovala pozitivní energii. Jste silná osobnost, hodně jste si vytrpěli, ale nikdy jste se nevzdali.

Nikdy jste nikomu neřekli, že máte problémy s penězi. Ale na konci tohoto roku už o svých finančních problémech nebudete vědět. Na konci roku se z vás stane bohatý člověk, který nezná žádné problémy. Velké bohatství bude s vámi a zůstane s vámi i nadále.

KOUZELNÝ AMULET ČÍSLO 3

Štěstí v lásce je pro vás vždy na prvním místě. Jste člověk, který chce být vždy šťastný s milovanou osobou a má před sebou mnoho plánů. Ve vaší lásce byly vzestupy i pády, ale vždy jste v tuto lásku věřili. Bohužel jsou před vámi události, které vám mohou přinést jen velký smutek. Váš vztah začnou ovládat problémy a koncem roku zjistíte, že vám váš milý není věrný. Čeká vás velký smutek, protože váš partner se k vám z druhé lásky otočí zády, což vám zlomí srdce. Talisman, který jste si vybrali, vám bohužel do života štěstí nepřinese, jen velký smutek. Svého partnera velmi milujete a vše, co se před vámi odehraje, pro vás bude velmi bolestné. Budete čelit smutným událostem, které vše změní. Láska vašeho života vás totiž opustí a nic už nebude jako dřív. Protože jste silná osobnost, která musí za své štěstí bojovat. Není to snadné, ale musíte tvrdě pracovat, abyste si splnili své sny, i když nemáte milovanou osobu.