3. Žena Blíženec

Spojení Blíženců s Beranem má dobré vyhlídky. Nenudí se spolu. Ale s mužem Býka je téměř úplná neslučitelnost ve všem. Býci jsou žárliví majitelé. Omezí svobodu Blíženců, kteří to nebudou tolerovat.

Spojení Blíženců s Blíženci je nestabilní kvůli impulzivitě obou. Konjunkce Blíženců s Rakem není příliš úspěšná.

Rak je důvěřivý a bude brát Blížence vážně. Jakmile pochopí, že Blíženci si hrají, a manželství se rozpadne. Ale manželství Blíženců s mužem Lva je prostě dokonalé! Manžel Lva bude na všechny dovádění své ženy reagovat s obdivem a nebude jí do ničeho zasahovat.

Blíženci a Panna pravděpodobně nevytvoří šťastné spojení. Muži v Panně nejsou dobrodružní a mají tendenci kritizovat Blížencovu nepředvídatelnost. S manželem – Váhou, manželství slibuje, že bude velmi šťastné. Oba manželé nežárlí, nejsou majitelé, oba mají vhodné povahy a rádi experimentují.

Se žárlivým Štírem to ale Blíženci budou mít těžké. Vášeň rychle vychladne a vztah se může stát nepřátelským.

S manželem Střelcem není manželství špatné, pokud na sebe manželé nekladou přehnané požadavky. Není snadné vytvořit silnou alianci s Kozorohem, pokud neberete v úvahu jeho konzervatismus.

Se svým manželem-Vodnářem bude Blíženci dobře. Hlavním rysem jeho postavy je nepředvídatelnost fantazií, kterou má Blíženec tak rád. Ale s mužem Ryby jsou vztahy nestabilní kvůli atmosféře podezření a nedůvěry;

4. Žena s rakem

Kompatibilita znamení zvěrokruhu S mužem-Beranem je spojení složité. Rak je majitelem, zatímco Beran miluje svobodu a dobrodružství. Rakovina žárlivost může zničit manželství. S Býkem je manželství úspěšné – Býk dokáže porozumět náladě Raka a zahladit problémy z toho plynoucí.

S manželem Blížencem je dobrý svazek možný, pokud Rak dokáže omezit jejich žárlivost. Manžel Rak je až příliš podobný své ženě. Manželství pravděpodobně nebude šťastné, pokud se partneři nestanou benevolentnějšími.

Rak a Lev – úspěšný vztah za předpokladu, že Lev dominuje a Rak ho neustále obdivuje. Rak a Panna mají dobré manželství, dokonale si rozumí a doplňují se. S Váhami se Rak těžko snáší kvůli pomíjivosti Vah. Svaz bude riskantní. Ale Štír dokáže svou vášní a potřebou chránit svou ženu potěšit.

Pouto se Střelcem lze udržet tím, že mu umožníte uspokojit jeho toulavé touhy. Je těžké najít společnou řeč s Kozorohem Rakem – Kozoroh má příliš mnoho zájmů, které jsou Raku cizí. Svaz bude nestabilní.

Vodnáři jsou příliš vybíraví, dobrodružní a nesplňují potřeby Raka. Je pro ně těžké vytvořit dobrý partnerský vztah. Rak a Ryby jsou úžasné spojení. Jsou k sobě dokonalí ve všem;

5. Lev žena

Lev je velmi vhodný pro manželství Beran – má stejnou excentrickou a vášnivou povahu. Ale kompatibilita znamení zvěrokruhu v manželství Leo Taurus je sporná, protože oba jsou příliš tvrdohlaví. Lev bude mít s Blíženci vynikající vztah, pokud bude Blíženec zdvořilý a umožní Lvu ovládnout svazek.

Prognóza spojení Lva a Raka je příznivá, když Rak Lva velmi miluje a uctívá ho. Muž Lev dokáže udělat radost své lvici. Oba jsou extrémně romantičtí a sexy. S manželem-Pannou to bude mít Lev těžké.

Panny jsou konzervativní a nemají rády královskou autoritu a extravaganci Lvů.


Lvi mohou s Váhami dobře vycházet, pokud se naučí ovládat svou náladu a obdivovat svého partnera. Štír to nebude mít lehké kvůli sklonu Štíra k majetnictví. Manžel Střelec je pro Lva výbornou volbou. Je loajální a dokáže svou ženu inspirovat.

Praktický Kozoroh udělá dobrou párty pouze za podmínky, že Lev podlehne některým jeho požadavkům a bude méně extravagantní. Manželství Vodnáře a Lva je obecně nežádoucí.

Analytik Aquarius podkopává Leovo sebevědomí. Spojení Lva s Rybami je také neúspěšné. Prostě si nerozumí;

6. Žena Panna

Beran není vhodnou stranou kvůli rozdílnosti zájmů povah. S Býkem bude Panna šťastná, protože téměř ve všech oblastech života jsou plně kompatibilní.

S Blíženci je spojení úspěšné pouze v sexuální záležitosti. Zbytek Blíženců milujících svobodu rozčiluje Pannu. Spojení mezi Pannou a Rakem bude velkolepé. Panna chce patronovat, Rak je náchylný k závislosti.

Zdroj.esoteric