Oheň a vzduch

Oba prostě nevědí, kdy přestat. Vzduch dýchá oheň, ale nakonec jsou příliš vzrušení a vyčerpaní. Tato unie postrádá půdu pod nohama v pravém slova smyslu. Oba partneři začnou bloudit, trpět nejrůznějšími podivnými poruchami, protože prostě nebudou moci a nebudou mít kde zapustit kořeny.

Oheň a voda

To je další zvláštní kombinace. Pokud mají partneři v zásadě mnoho společného, ​​možná se naučí akceptovat vzájemné odlišnosti. Ale pokud ne, nebude klid. Oheň si bude myslet, že ho Voda oslabuje, hasí jeho ducha a povahu.

Země a vzduch

Tito dva se mohou pářit díky přitažlivosti myslí. Pokud partneři budou mít pocit, že jsou členy stejného týmu. Takový vztah může být docela produktivní a zdravý. Pokud jeden z nich začne kritizovat partnera, naštvaného pomalou cestou Země, bude zklamán a už nebude chtít ve vztahu pokračovat.

Země a Země

Dokážou v sobě najít útěchu. Výborně si rozumí, vědí, co jejich partnera vytáčí. Pohybují se ve stejném rytmu a udržují stálé tempo. Může to být trvalé, klidné spojení, které každému partnerovi umožní cítit vnitřní mír. Problémy by nastaly pouze v případě, že by jeden z páru byl pesimista, druhého partnera dokáže strhnout, rozesmutnit.

Země a voda

Jedná se o skvělý energetický mix, který prospívá oběma partnerům, pokud pracují na vytvoření zdravého, pozitivního vztahu. Voda uklidňuje a uklidňuje Zemi, což podporuje partnera. Může to být docela kreativní spojení a skvělý tým. Partneři jsou k sobě dokonale kompatibilní a být spolu zlepšuje kvalitu života každého z nich zvlášť i společně.

Voda a voda

Toto spojení může být velmi dobré nebo velmi špatné. Voda symbolizuje emoce. Vodní znamení si tedy mohou navzájem pozvednout náladu a pak vztah vzkvétá, nebo se mohou navzájem stáhnout a oba se ponoří do bahna negativity. Proto je velmi důležitý postoj. Partneři se správným rozpoložením se mohou navzájem inspirovat nebo… se navzájem vyčerpávat.

Voda a vzduch

Voda se ráda nechává na pokoji, nechte ji plavat svým vlastním tempem a rytmem. Vzduch bude chtít pohyb, akci a bude se snažit narušit proudění Vody. Tato znamení se mohou začít nenávidět. To, co bylo vzrušující, se stane důvodem k hádkám. Takové spory by mohly pokračovat dál a dál jako příliv a odliv oceánu.