Klíč č. 4

Budete toužit po harmonii, kráse a míru. V minulosti se toho hodně stalo a nyní je čas to nechat odejít. Použijte tento klíč, abyste se zbavili minulosti. Musíte nechat odejít věci, které vám ublížily. Minulost již nebude ovlivňovat vaši budoucnost. Opravdu věříte, že život by měl být jednoduchý. Naše rada k tomu je velmi jednoduchá. Vyhněte se detailům a složitým plánům. Udělejte si čas pro sebe. Vybírejte si činnosti a lidi, kteří vám usnadní život. Alchymisté věří, že vesmír je tak jednoduchý, že všechna jeho kouzla lze napsat malými smaragdovými znaky. K úspěchu nepotřebujete složité myšlení. Důvěřujte své intuici.

Klíč č. 5

Tento klíč je nejnáročnější. Pokud jste si ji vybrali, jste pravděpodobně velmi cílevědomí. Pamatujte, že život je hra a velká cesta. Cíl je důležitý, ale stejně tak i cesta.

Stanovte si vysoké cíle, ale nezapomeňte se také smát, bavit se a brát věci s nadhledem. Je důležité najít rovnováhu mezi tím, čeho chcete dosáhnout, a drobnostmi, které vám každý den dělají radost.

Nezanedbávejte při honbě za svými cíli sami sebe. Šťastní můžete být jen tehdy, když k sobě budete upřímní.

Pravděpodobně si myslíte, že musíte více pracovat, abyste byli úspěšní, nebo více pracovat, abyste žili pohodlně. Lidé však nejsou tak složití. Vše, co potřebujeme, je láska. Najděte jednoduché řešení. Čím jednodušší, tím lepší!