BOHUŽEL CHLAPEC NAROZENÝ BEZ NOSU ZEMŘEL VE

Jeho otec napsal dojemný nekrolog pro svého syna, který se stal symbolem naděje pro mnohé, kteří ho nazvali „zázračným chlapcem“.

„Eli se narodil s extrémně vzácným onemocněním známým jako vrozená Arhinia, což znamená, že se narodil bez nosu a životaschopných nosních dutin. Z tohoto důvodu žil s tracheostomií od svých 5 dnů. Eli navzdory svému stavu prokázal takovou sílu a odolnost,“ napsal otec.

„Byl to velmi šťastný malý chlapec a všude, kam přišel, navázal nová láskyplná přátelství. Jeho příběh ovlivnil lidi ze všech oblastí života po celém světě. S velkým zármutkem ho musíme vrátit Pánu v tak mladém věku. Nesmíme se ptát proč. Jen Bůh ví. Jen se modlíme, aby nám jednoho dne byl odhalen důvod. Ale do té doby budeme jeho krásný život oslavovat s přáteli a rodinou. Žádáme pouze, aby všichni udělali vše pro to, aby pokračovali v Eliho díle šíření lásky a radosti po celém světě. To by bylo jeho přání. Pohřební obřady se budou konat v pátek 9. června v kostele Fountain of Life v Saralandu v Alabamě,“ stojí v nekrologu.

Zdroj:arynews.tv