Měl neuvěřitelné štěstí

Brzy poté se krevní oběh v Kevinových končetinách prakticky úplně zastavil. Čas mezitím letěl velmi rychle a lékaři se báli, že Kevinovi úplně odumřou končetiny. Nakonec i zkušení lékaři jen náhodou zjistili, že tříletý syn Kevin nedávno prodělal streptokokovou infekci. To byl důvod této dramatické situace!

Infekce se rozšířila do Kevinova těla, napadla i jeho žaludek a jeho tělo se s touto ošklivou infekcí nedokázalo vyrovnat. CT vyšetření ukázalo, že v břišní dutině se nahromadilo více než 1,5 litru hnisu. Kvůli tomu mu přestaly fungovat i ledviny, nemohl plnit svou roli a jeho končetiny teď vypadají děsivě.

Bohužel už je pozdě, protože tkáně odumřely. Kevinovi musí být amputovány končetiny, ale stále má štěstí, protože mohl snadno přijít o ruce i nohy.

Kevin přišel o levou ruku a několik prstů na pravé ruce mu muselo být amputováno. Kevin je ale šťastný, že přežil a může jít domů ke své rodině. Jeho rodina mu dodávala sílu!

Neuvěřitelný! Kdo by si pomyslel, že příznaky chřipky skončí tak dramaticky? Kevin to naštěstí všechno přežil a teď si zase může hrát se svými dětmi. Kevin je naštěstí ohledně budoucnosti velmi optimistický. Jeho rodina vytvořila stránku pro získávání finančních prostředků, aby zvýšila povědomí o tomto nebezpečí a pokryla náklady na léčbu.