Stalo se něco strašného a stane se ještě něco horšího…

Bez dlouhého přemýšlení se žena podívala do peněženky. Má dost pro obě panenky – tu pro její neteř i pro chlapcovu sestru. Jeho pohled se rozzářil, když řekl, že od ní bere peníze:

– Opravdu? Mohu také koupit své matce její oblíbené květiny! Maminka miluje bílé růže. Popadl panenku a rozběhl se k pokladně.

Žena zůstala mezi regály sama a přemýšlela, jestli udělala správně. Nebo možná to všechno vymyslel? Musela hloupě přijít o peníze … Stále zamyšlená zaplatila panence za neteř a prošla kolem novinového stánku, když si najednou všimla titulku, který jí hned v žilách zchladil krev.

 Opilý řidič narazil do auta, které řídila mladá žena, která jela se svou čtyřletou dcerou. Dívka zemřela na cestě do nemocnice a její matka tam bojovala o život. Bylo možné, aby psali o matce a sestře tohoto chlapce?

Další dva dny žena prohledávala tisk a analyzovala každý nekrolog. Když chlapcova matka zemřela, objevily se tam informace o čase a místě pohřbu.

Koupila si tedy kytici bílých růží a šla …

Na místě chlapce okamžitě uviděla. Stál vedle svého otce a držel panenku a bílou růži. Žena nevěděla, co říct, protože v takové situaci nelze nic dodat. Slzavě nechala květiny a odešla a naposledy se podívala do očí chlapci, který vyrostl příliš brzy …

Jeden opilý řidič zničil chlapci celou rodinu a dětství. 

Zdroj:papilot