LEV

Nemůžete s tím nic dělat, ale lev miluje voyeur . Ráda sleduje svého partnera v horké chvíli, takže je perfektní pro perfektní předehru.

PANNA

Baví ji intimita , přesně ví, co chce a co je pro ni dobré. V případě Panny Marie je nejvíce vzrušující vášnivá a milující misionářská póza.

VÁHY

Esence rovnováhy, takže Váhy jsou experty na romantiku i během sexu . Ať už je to předehra, akt nebo okamžiky po milování, je to nepostradatelný prvek sexu pro námluvy, schoulení.

ŠTÍR

Štír prožívá sex jako skutečný vládce, stejně jako u Blíženců jsou zvrácené okamžiky nejlepší, ale v každém případě je klíčem kontrola .

STŘELEC

Pokud jde o sex, pro Střelce je bezpečnost na prvním místě. Není to nutně o obraně: člověk narozený se zvěrokruhem bere sexuální zdraví stejně vážně jako jeho orgasmus.

KOZOROH

Největší síla Kozorožce v sexualitě, ať už jde o extrémní polohu, pózu nebo situaci, je pro věc vždy k dispozici . Pro Kámasútru je to dětská hra .

VODNÁŘ

Vodnář přesně  , co chce : nejen ve všech oblastech svého života, ale také v sexualitě. Dobrou zprávou je, že to lze říci nejen o sobě, ale také o vašem partnerovi, takže rovnováha typu „dej a vezmi“ je zaručena.

RYBY

Ryby mají výrazný talent na nahotu a navíc jsou skvělé pro dosažení stejné věci se svým partnerem. Vzájemná důvěra a pohodlí jsou pro Ryby rozhodně zaručeny.

Zdroj.esoteric